Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Στρατό απο «Λευκούς Χάκερς» οργανώνει η Τουρκική Διεύθυνση Επικοινωνιών «ΒΤΚ»


Η Διεύθυνση Επικοινωνιών και Ψηφιακών Τεχνολογιών (ΒΤΚ), της Τουρκίας θα προσλάβει «νόμιμους χάκερς» που θα επανδρώσουν Tουρκικές δημόσιες υπηρεσίες. Ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε ήδη τις 25 χιλιάδες.

Ο Πρόεδρος της ΒΤΚ Φατίχ Σαγιάν μιλώντας στην Χατζέρ Μπογιατζίογλου της Χουριέτ, δήλωσε πως οι υποψήφιοι θα εξετασθούν σε «online» επιθέσεις σε συγκεκριμένους στόχους

Ανέφερε πως μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί σχεδόν 25 χιλιάδες αιτήσεις, εκ των οποίων το 15% προερχόταν από ηλικίες 13-118 ετών και περιέγραψε τα τεστ που θα γίνουν ως εξής:

 resized_0a377-e09aa7aeayyildiz2

¨Θα στήσουμε ένα κέντρο ελέγχου. Σε αυτά τα κέντρα θα τους ζητηθεί να «χακάρουν ή να καταλάβουν» συγκεκριμένους στόχους που θα τους δοθούν. Με αυτό τον τρόπο ανταγωνιζόμενοι θα δείξουν τις ικανότητες τους¨.

Ο Πρόεδρος της «ΒΤΧ «Σαγιάν είπε πως σε αυτούς που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό θα τους δοθεί χρυσή λίρα, ενώ θα τους διασφαλιστεί απασχόληση και πρόσθεσε τα εξής: Θα εργαστούν ως «Λευκοί χάκερς».

Επίσης θα τους πάρουμε στις εκπαιδεύσεις μας. Για αυτό θα στήσουμε μια πλατφόρμα όπου και θα οργανώσουμε κέντρα εκπαίδευσης. Αυτή την στιγμή σε 528 φορείς μας διαθέτουμε ομάδες παρέμβασης σχετικά με ψηφιακά περιστατικά. Θα δοθεί η δυνατότητα να ενταχθούν σε εκείνες.

…………………..
Diken 14/1/2017


Σε μετάφραση απο τα TourkikaNea.gr, veteranos.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...