Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Η απρεπής χειρονομία Κύπριας αστυνομικού προς μαθητές έξω από την Βουλή–Αναβρασμός στα social media


Με λάθος τρόπο επέλεξε να απαντήσει στους μαθητές που διαδήλωσαν σήμερα (20/1) έξω από την Βουλή Κύπρια Αστυνομικός προκαλώντας σάλο...

Οι μαθητές σε διαδήλωση που έγινε σήμερα εξέφρασαν την αντίθεσή τους “με την εφαρμογή των εξετάσεων ανά τετράμηνο” και αναφέρουν ότι “η αύξηση των εξετάσεων θα έχει αρνητικές επιδράσεις στην Παιδεία, όπως αύξηση άγχους, αύξηση σχολικής αποτυχίας, εκτόξευση της παραπαιδείας στα ύψη”.

Με βάση την Αστυνομία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μερίδα μαθητών έριξαν προς το μέρος των αστυνομικών που βρίσκονταν καθήκον, πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Η αντίδραση Κύπριας Αστυνομικού στην διαδήλωση των μαθητών ήταν να χειρονομήσει εναντίων τους γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο στα social media .

Ανοικτή επιστολή στον Αρχηγό της Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου απέστειλε η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ), με την οποία καταγγέλλει τις προκλήσεις των μελών του σώματος προς τους μαθητές που διαδήλωναν για τα αιτήματά τους έξω από τη Βουλή.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή:

Προς: Αρχηγό Αστυνομίας
Κοιν: ΜΜΕ
Θέμα: Ανοιχτή επιστολή – καταγγελία για την πρόκληση επεισοδίων από την αστυνομία κατά την σημερινή εκδήλωση της ΠΣΕΜ έξω από την Βουλή.
Αξιότιμε κύριε,
Σας αποστέλλουμε φωτογραφία από τη σημερινή Παγκύπρια Εκδήλωση Διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η ΠΣΕΜ έξω από την Βουλή, στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα η ανάρμοστη συμπεριφορά από μέλος του αστυνομικού σώματος. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ως γνωστόν συνέβηκαν μικροεπεισόδια τα οποία όμως προκλήθηκαν από τη στάση και τη συμπεριφορά των ίδιων των αστυνομικών.
Ο ρόλος της αστυνομίας είναι να φροντίζει να μην δημιουργούνται επεισόδια που να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και όχι να τα προκαλεί με την ίδια της την στάση.
Σας καλούμε όπως ερευνήσετε άμεσα την πιο πάνω καταγγελία για να λάβετε τα απαραίτητα πειθαρχικά ή άλλα μέτρα χρειάζεται.
Λευκωσία, 20/01/2017
Η Γραμματεία της ΠΣΕΜ

Δείτε την φωτογραφία:

ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...