Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

Αυτή είναι η νέα πύρινη ομιλία Πούτιν κατά της Νέας Τάξης (vid)


Ορμώμενος από τις τελευταίες ενέργειες των δυτικών κρατών.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας στο καθιερωμένο συνέδριο των Χριστουγέννων, υπερασπίστηκε τις χριστιανικές αξίες της Ρωσίας, σε αντίθεση με ότι κάνει η Δύση τα τελευταία χρόνια που έχει αποποιηθεί τελείως τον χαρακτήρα της.

Στην πύρινη ομιλία του, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας έκανε λόγο μεταξύ άλλων για σχεδιασμό ενός παγκόσμιου μονοπωλίου (παγκόσμιας κυβέρνησης) που θα έχει εθνικά χαρακτηριστικά και θα χρειάζεται παντού υποτελείς ανθρώπους.

"Οι χριστιανικές γιορτές και τα πανηγύρια, καταργούνται ή μετατρέπονται σε «ουδέτερα», ή ακόμη μετονομάζονται . Με τη μέθοδο αυτή αποκρύβονται οι βαθύτερες ηθικές αξίες αυτών των εορτασμών. Χωρίς τις ηθικές αξίες που έχουν τις ρίζες τους στον Χριστιανισμό και άλλες θρησκείες του κόσμου, χωρίς κανόνες και ηθικές αξίες που έχουν διαμορφωθεί και έχουν αναπτυχθεί πάνω από χιλιετίες, οι άνθρωποι θα χάσουν αναπόφευκτα την ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους. Την ίδια στιγμή που αυτή τη διαδικασία υλοποιείται σε εθνικό επίπεδο στη Δύση, παρατηρούμε σε διεθνές επίπεδο τις προσπάθειες για τη δημιουργία ενός μονοπολικού, ενοποιημένου μοντέλου του κόσμου, το οποίο αφαιρεί το δικαίωμα της εθνικής κυριαρχίας. Σε ένα τέτοιο ενιαίο, μονοπολικό κόσμο δεν υπάρχει χώρος για κυρίαρχα κράτη. Ένας τέτοιος κόσμος χρειάζεται απλώς υποτελείς".


ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...