Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Χαμός αυτή τη στιγμή στη Ρουμανία μαζεύτηκαν 200.000 και έχουν στόχο 1.000.000 γιατί το κοινοβούλιο τους ψήφισε νόμο για να βγαίνουν βουλευτές από την φυλακή


Στην Ελλάδα ψήφισαν νόμο όλα τα κόμματα να μπορούν να κλέβουν άνετα χωρίς καν να μπούνε και τους έχουμε θεούς (Δείτε το Live βίντεο και κλάψτε με την κατάντια μας)

Είναι από τις ποιο αμήχανες στιγμές μου. Αυτή τη στιγμή το κοινοβούλιο της Ρουμανίας συζητάει και ετοιμάζετε να ψηφίσει ειδικό νομοσχέδιο που θα δίνει το δικαίωμα σε πολιτικούς που καταχράστηκαν χρήμα να αφήνονται ελεύθεροι με αντάλλαγμα την κατάσχεση της περιουσίας τους.

Ο λαός της Ρουμανίας έχει εξοργιστεί και έχουν αποκλείει το κοινοβούλιο τους με εκατοντάδες ματ να το προστατεύουν και το κόσμο ολοένα να αυξάνεται.

Δυστυχώς είναι από αυτές τις στιγμές που νοιώθω απίστευτη ντροπή αλλά και έντονη απογοήτευση, ξέροντας ότι στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια και εντός της κρίσης έχουν ψηφιστεί απίστευτα έκτροπα και δεν έχει γίνει η παραμικρή κινητοποίηση. Πόσο μάλλον για τον απίστευτο νόμο έκτρωμα περί ευθύνης υπουργών και την ασυλία των βουλευτών. Με λίγα λόγια εδώ έχουν ψηφίσει ότι μπορούν να κλέβουν όσα θέλουν και απαγορεύεται να διωχθούν νομικά.


Scoops.gr


katohika


Διαβάστε επίσης:


Στη Ρουμανία διογκώνονται οι διαδηλώσεις κατά της κυβερνητικής αυθαιρεσίας. Στην Ελλάδα καμία αντίδραση δεν έχει το περιεχόμενο της αφετηρίας της
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...