Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Λαμβάνουμε (ἄμεσα) τὰ μέτρα μας…Είναι εμφανές πως πέφτουν και οι τελευταίες μάσκες για το πού θα μας οδηγήσουν όταν θα τελειώσουν τα κουκιά (κοινοβουλευτική στήριξη) και το «νερό» (χρήμα σε ευρώ).

Οἱ πρόσφατες δηλώσεις που έγιναν με τέτοια «ελαφρότητα» δείχνουν ξεκάθαρα από πού εκπορεύονται τα σενάρια που αποφύγαμε τελευταία στιγμή τον Μάιο του 2015. Δείχνουν επίσης ξεκάθαρα μέχρι που είναι ικανοί να οδηγήσουν την χώρα και όλους μας.

Στο εξής όλοι όσοι έχουν ακόμη μετρητά ή καταθέσεις πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην διαχείρισή και φύλαξή τους.
 

Περί επενδύσεων ούτε να το συζητάμε, με τέτοια αβεβαιότητα και ρευστότητα σκηνικού..

Μας προειδοποιούν ή μας φοβίζουν ανοικτά με επίσημο Τελάλη!

Το γεγονός πως μετά από 7 έτη μνημονίων συζητάμε για νέα δραχμή (ανεπίσημα ποιός ξέρει τι έχει  ήδη αποφασισθεί ή συζητείται) δείχνει συνολικά την ηθελημένη-επιτηδευμένη ανικανότητα του τόπου να δημιουργήσει όραμα, να χαράξει πορεία και σχέδιο εξόδου από το σπιράλ θανάτου ή έστω να ακολουθήσει ένα έτοιμο (καλό ή κακό δεν έχει σημασία) και εν γένει να νοικοκυρέψει τα του οίκου του, παραδίδοντας ένα σταθερό παρόν και ένα ελπιδοφόρο μέλλον με προοπτική στις νέες γενεές που ακολουθούν. 

Αντιστρόφως εξαντλούμε καθημερινά κάθε διαθέσιμο πόρο υπάρχοντος ή δυνητικού πλούτου, ρίχνοντας στον Καιάδα ή στέλνοντας στην ξενιτιά τους αρίστους, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

Η απέραντη φτώχεια, η κατάρρευση και η εθνική συμφορά είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ!
  Προσδεθείτε για αναταράξεις με νέες περιπέτειες και λάβετε μέτρα άμεσα!εἰκὼνfilonoi.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...