Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

«Προσφυγόπουλο» γρονθοκοπεί ανηλεώς αστυνομικό – Οι εικόνες που «έθαψαν» τα καθεστωτικά ΜΜΕ


Ένας νεαρός έφηβος ηλικίας 12-15 ετών με αρκετό θράσος άρχισε να χτυπάει έναν αστυνομικό και να τον σπρώχνει με ένταση.

Tα καθεστωτικά ΜΜΕ βέβαια «έθαψαν» την είδηση και προσπάθησαν να προπαγανδίσουν πως ο αστυνομικός άσκησε βία χωρίς αιτία στο… προσφυγόπουλο.

Συγκεκριμένα έγραψαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ

«Ο άνθρωπος που υποτίθεται πως οφείλει να τηρεί την τάξη, έσπρωξε και χτύπησε στο πρόσωπο το προσφυγόπουλο, μέχρι που άλλοι τον απομάκρυναν. Αντί να δείξει εκείνος πρώτος ψυχραιμία, εκείνος άλλωστε κοιμάται το βράδυ στο σπίτι του, τρώει ζεστό φαγητό, μπορεί να κάνει μπάνιο με ζεστό νερό όποτε θέλει και να φοράει φρεσκοπλυμένα ρούχα, εκείνος σήκωσε χέρι και χτύπησε ένα παιδί. Θα μπορούσε να είναι το δικό του παιδί. Αλλά είναι παιδί προσφύγων. Ή μεταναστών. Λίγη σημασία έχει…»

Ο άνθρωπος αυτός αγαπητοί συνάδελφοι προκλήθηκε και αντιμετωπίζουν τέτοιες στιγμές καθημερινά. Κανείς από εσάς δεν σκέφτηκε πως αυτό το… προσφυγόπουλου μπορεί να είχε πάνω του κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στον αστυνομικό.

Φανταστείτε λοιπόν τι πρόκεται ακριβώς να συμβεί στην περίπτωση που αυτοί οι έφηβοι βρεθούν συμμαθητές των Ελληνόπουλων στα σχολεία.

eleftheriskepsiiΔείτε επίσης:

Απίστευτο και προκλητικό βίντεο – Έφηβος "μετανάστης" χτυπάει και επιτίθεται σε Έλληνα αστυνομικό και τον χτυπάει (vid)
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...