Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Όπα και «Τσαμπούκ ογλάν» μας βγήκε ο Τσίπρας …Θα υπερασπιστούμε τα Σύνορά μας!


Απο το η θάλασσα δεν έχει Σύνορα …θα υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα διαμήνυσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που φαίνεται να μεταλλάσσεται !

Χρειάστηκε να ζήσει στο πετσί του τον εκβιασμό των Τούρκων και να υποστεί τις απειλές των οθωμανών ,ώστε να αλλάξει στάση !

Είναι αυτό που λέμε χρόνια εμείς οτι οι Τούρκοι δεν αλλάζουν και καταλαβαίνουν μόνο μια γλώσσα …Έτσι σήμερα είχαμε απο την Μάλτα αντιδράσεις στην συνεχιζόμενη Τουρκική πρόκληση

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία ότι γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν και ότι η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα, έστειλε από τη Μάλτα, στο πλαίσιο της συνόδου κορυφής της ΕΕ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Θέλω να είμαι σαφής, γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο δεν υπάρχουν. Αυτό που υπάρχει είναι η σταθερή αποφασιστικότητα της Ελλάδας να υπερασπιστεί το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο και τα κυριαρχικά της δικαιώματα καθώς και επίσης και η αποφασιστικότητα της να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία όλα τα προβλήματα που προκύπτουν, ποντάροντας πάντα στο διάλογο, στη συνεργασία και όχι σε κινήσεις εντυπωσιασμού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και επισήμανε: Και ας μην ξεχνάμε τα ελληνικά σύνορα είναι τα ευρωπαϊκά σύνορα.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια αυξημένη προκλητικότητα και στρατιωτική δραστηριότητα στο Αιγαίο από την πλευρά της Τουρκίας, επισήμανε ο κ. Τσίπρας και υπογράμμισε: Αυτός ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά.

Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα κυριαρχικά της δικαιώματα στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και του ευρωπαϊκού δικαίου που παραβιάζεται από την Τουρκική πλευρά!
veteranos.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...