Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017

Ανω κάτω οι ΗΠΑ! O Ν.Τραμπ υπερασπίζεται τον Β.Πούτιν σε συνέντευξη: «Πρέπει να τα πηγαίνουμε καλά με τη Ρωσία – Και εμείς έχουμε πολλούς δολοφόνους, δεν είμαστε αθώοι» (βίντεο)


Aνω κάτω είναι οι ΗΠΑ με την συνέντευξη του προέδρου Ν.Τραμπ που έδωσε σε δημοσιογράφο του Fox, Μπιλ Ο” Ρέιλι. Ο Ν.Τραμπ εξέφρασε τον σεβασμό του για τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, εμμέσως αποδέχθηκε τον χαρακτηρισμό «δολοφόνος» που απέδωσε για τον Ρώσο πρόεδρο ο δημοσιογράφος του Fox αλλά απάντησε ευθέως λέγοντας πως και οι ΗΠΑ έχουν αρκετούς δολοφόνους!

Σίγουρα η συνέντευξη αυτή θα προκαλέσει νέο κύμα αναταραχών εναντίον του Ν.Τραμπ….

«Σέβομαι τον Πούτιν» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στην ερώτηση του δημοσιογράφου του Fox, Μπιλ Ο” Ρέιλι, σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί πριν τον σημερινό αγώνα του Σούπερ Μπόουλ για το αμερικανικό φούτμπολ.

Είναι όμως δολοφόνος, παρατήρησε ο δημοσιογράφος με τον Τραμπ να απαντά:

«Υπάρχουν αρκετοί δολοφόνοι, έχουμε αρκετούς και στις ΗΠΑ. Τι; Πιστεύετε ότι η χώρα μας είναι τόσο αθώα;».

«Σέβομαι αρκετούς ανθρώπους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα πάω καλά μαζί τους. Είναι ηγέτης της χώρας του. Λέω ότι είναι καλύτερο να τα πηγαίνουμε καλά με τη Ρωσία και αν η Ρωσία μας βοηθήσει στον αγώνα μας κατά του Ισλαμικού Κράτους, που είναι μια μεγάλη μάχη, τότε αυτό είναι καλό πράγμα» συνέχισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.https://twitter.com/FoxNews/status/828019230100426752/video/1

«Θα τα πάω καλά μαζί του; Δεν έχω ιδέα. Είναι πολύ πιθανόν να μην συμβεί αυτό» κατέληξε για τις σχέσεις με τον Ρώσο πρόεδρο, με τον οποίο συνομίλησε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε μια συζήτηση που εξελίχθηκε πιο ομαλά σε σύγκριση με τηλεφωνήματα που είχε με άλλους πρωθυπουργούς όπως αυτός της Αυστραλίας.

Στην ίδια συνέντευξη, αποσπάσματα της οποίας έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό κανάλι, ο Τραμπ ρωτήθηκε για το αν ήταν ανεύθυνο εκ μέρους του να υποστηρίξει ότι τρία εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές χωρίς να παρουσιάσει τις αντίστοιχες αποδείξεις γι” αυτό με τον ίδιο να απαντά ότι «όταν βλέπεις παράνομους ανθρώπους να είναι στους εκλογικούς καταλόγους… Κοίτα Μπιλ δεν μπορούμε να είμαστε παιδιά, αλλά βλέπεις τους εκλογικούς καταλόγους, έχεις παράνομους μετανάστες, έχεις νεκρούς ανθρώπους, έχεις αυτά- είναι μια πραγματικά άσχημη κατάσταση».pentapostagma.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...