Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Ελάτε αν σας βαστάει για να ξαναγράψουμε άλλο ένα έπος εκτός του 1940 και του 1821.Ελάτε λοιπόν.
Σχόλιο από την Χριστίνα στην ανάρτηση :

Τουρκάλα ακροδεξιά βουλευτής: «Η Ψέριμος είναι τουρκική, γιατί δεν πάει εκεί ο Ερντογάν;»

Αφού δεν υπάρχει κανένας πολιτικός με ούμπαλα να της απαντήσει της εν λόγω κυράτσας άντε κυρα΄μ να πλύνεις κάνα πιάτο και να φτιάξεις κανένα ντολμαδάκι γιαλαντζί .

Η Μ.Ασία από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν είναι και θα παραμείνει Ελληνική ΣΤΗ ΨΥΧΉ ΜΑΣ και στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ .

Και θα τα ξανά πάρουμε αυτά τα Άγια Χώματα πίσω γιατί μας ανήκουν, γιατί από αρχαιοτάτων χρόνων ευωδιάζουν και βροντοφωνάζουν ΕΛΛΑΔΑ , όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω τα Ιερά Κόκαλα των προγόνων μας θα βρείτε, άχρηστοι και έκφυλοι Μογγόλοι.

Δεν κοιτάτε καλύτερα τις μούρες σας στον καθρέφτη να δείτε αυτό που βλέπουμε όλοι εμείς οι Έλληνες, τα χαρακτηριστικά σας είναι Ευρωπαϊκά κυρά μου. Μικρασιατικά Παράλια και Κων/πολη κατοικούνταν από Έλληνες.Γενίτσαροι είσαστε.Τούρκος με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά δεν υπάρχει.

Οι πραγματικοί Τούρκοι που έχουν ρίζες απ΄τα βάθη της Ασίας έχουν Μογγολικά χαρακτηριστικά.

Ουιγούροι είναι και είναι τουρκογενής εθνική ομάδα που ζει στην Ανατολική και Κεντρική Ασία ακόμη και σήμερα. Άντε γιατί αρκετά πια μας τα πρήξατε.Αν έχετε τα κότσια ελάτε να αναμετρηθούμε, νομίζετε ότι σας φοβόμαστε;Αντιθέτως σας απεχθανόμαστε (επιεικώς ο χαρακτηρισμός για να μην πω τίποτε άλλο), όπως εσείς εμάς κι ότι δεν μαθαίνουν τα παιδιά μας στο ανθελληνικό μας σχολείο τους τα μαθαίνουμε εμείς στο σπίτι .

Ελάτε αν σας βαστάει για να ξαναγράψουμε άλλο ένα έπος εκτός του 1940 και του 1821.Ελάτε λοιπόν.

triklopodia 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...