Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Γιατί να Παρευρεθείτε στα Αρχαία Ιερά στις 21/3/17


Την Τρίτη της 21ης Μαρτίου 2017, όσοι έχουν ελάχιστη φλόγα της άσβεστης Ελληνικής ψυχής, θα βρίσκονται στα Ιερά των προγόνων τους. Εκεί, στους ιερούς διαύλους καθόδου των πυρφόρων οντοτήτων, να επικοινωνήσουν μαζί τους, όχι για να εκλιπαρήσουν, αλλά για να απαιτήσουν την σωτηρία του Ελληνισμού και του πλανήτη.

Παρά τα νέφη απελπισίας που σκέπασαν τον Ελληνισμό, υπάρχουν οι δυνατότητες να βγουν οι Έλληνες από τα αδιέξοδα και να περισώσουν τον ψυχισμό τους και την πατρίδα.

Είναι επείγουσα ανάγκη να αποκατασταθεί η ιστορική αξιοπρέπεια του Ελληνισμού και οι Έλληνες πρωτοπόροι της παγκόσμιας διανόησης να απαιτήσουν τον σεβασμό που του ανήκει.

Είναι επείγουσα ανάγκη και ιστορικό χρέος να θυμηθούν οι Έλληνες το παρελθόν τους και να διδαχτούν το μεγαλείο των προγόνων τους, οι οποίοι ήταν συνομιλητές των θεών, ενώ σήμερα κατάντησαν δούλοι μιας δράκας απατεώνων, που τους σπρώχνουν συνέχεια στην εξαθλίωση, την αμάθεια και τον σκοταδισμό.

Είναι χρέος να συνδέσουν το σήμερα με το χθες και να αποκαταστήσουν την ιστορική συνέχεια με τους προγόνους τους, με τον πολιτισμό, την σκέψη και τον ηρωϊσμό τους.

Είναι ιστορική υποχρέωση να μάθουν οι Έλληνες πως αντιδρούσαν οι πρόγονοι τους σε παρόμοιες περιστάσεις, οι οποίοι εξόριζαν ή εκτελούσαν τους ανήθικους πολιτειακούς λειτουργούς και πολιτικούς και να πράξουν ανάλογα σήμερα τιμωρώντας τους σύγχρονους εφιάλτες.

– Είναι κοσμική μοίρα του Έλληνα στις δύσκολες στιγμές να γίνεται παγκόσμιος μυσταγωγός και εντολοδόχος των ουρανών, για να δείξει στην ανθρωπότητα πως πρέπει να ζουν οι άνθρωποι με αξιοπρέπεια!Nicos Kastaniasdiadrastika 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...