Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Στα 26.000 πόδια βρήκαν του Τούρκους οι Χειριστές μας…Και τους πλάκωσαν στις φάπες!
Μισή ντουζίνα Μαχητικά Μαχητικά έστειλαν οι Τούρκοι με μοναδικό σκοπό και στόχο να προκαλέσουν  εν όψει και την Επισκέψεως του Προέδρου της Δημοκρατίας στο νησί των Ιπποτών !
 
d1466c29a94c37b6e0a2255c6013f1e1 

Συγκεκριμένα  δύο σχηματισμοί 4 και δυο μαχητικά πέταξαν σήμερα το πρωί στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο προκαλώντας του Χειριστές της Πολεμικής Αεροπορίας που περιπολούσαν στα Χαμηλά και πάνω από το Τρίγωνο της Εσχατιάς !

Μόνο που τα Τουρκικά βρέθηκαν μπροστά στους Κουζουλούς της 115 ΠΜ που έσπευσαν στην περιοχή και  βρήκαν τους Τούρκους στην Στρατόσφαιρα και τους έστρωσαν στο Κυνήγι …Αποτέλεσμα μια Παραβίαση των Τούρκων που εξελίχθηκε σε εμπλοκή την 10:25  Νοτιο ανατολικά της  νήσου Ρόδου , με τα Οπλισμένα Τούρκικα Μαχητικά !

Την ίδια ώρα  ένα ακόμη Οπλισμένο Τούρκικο ζεύγος εισέβαλε στι Βόρειο Αιγαίο αλλά εκεί έπαιξαν μπάλα οι Τσαμπουκάδες που απογειώθηκαν απο την Λήμνο!

foto

Δεν πέρασε ο Τσαμπουκάς των Τούρκων για μια ακόμη φορά αλλά ο εκσυγχρονισμός των F-16  της Πολεμικής Αεροπορίας μας είναι μονόδρομος για να μπορούν τα μαχητικά μας να συνεχίζουν να κυριαρχούν στο Αιγαίο !
Τούρκικες Παραβιάσεις την 06 Μαρτίου 2017
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     2 (6 α/φ & 2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     1 CN-235
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :      9
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      4
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :       1 (από το ζεύγος α/φ)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :       1
ΠΕΡΙΟΧΗ                :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική
veteranos.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...