Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Οπαδοί της ΑΕΚ κόντρα σε αντιεξουσιαστές στη Νέα Φιλαδέλφεια!Σε εμπόλεμη ζώνη έχει μετατραπεί η Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Από την μια πλευρά ομάδα οπαδών της ΑΕΚ, από την άλλη αντιεξουσιαστές και στη μέση οι αστυνομικές δυνάμεις που προσπαθούν να αποτρέψουν την επαφή των δυο αντιμαχόμενων πλευρών.
Αιτία η διαμάχη μεταξύ των δυο πλευρών για τη δημιουργία του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι οπαδοί της ΑΕΚ ζητούν να γινει το στάδιο στον ιστορικό χώρο, ενώ από την πλευρά τους οι αντιεξουσιαστές, οι οποίοι ζητούν στο χώρο που βρίσκονταν το γήπεδο της Ένωσης να δημιουργηθεί χώρος πρασίνου.


Οι οπαδοί της ΑΕΚ αυτή τη στιγμή έχουν παραταχθεί απέναντι από το δημαρχείο της πόλης, ενώ οι αντιεξουσιαστές στην αρχή της οδός Δεκελείας. Οι αστυνομικές δυναμεις έχουν δημιουργήσει δυο φραγμούς παρατάσσοντας κλούβες καθέτως σε διαφορετικά σημεια της οδού Δεκελείας.
Η διαμάχη μεταξύ των δυο πλευρών έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα οι οπαδοί της ΑΕΚ πριν λίγο καιρό πήραν στην κατοχή τους την κατάληψη του χώρου «Στρούγκα», όπου μέχρι εκείνη τη στιγμή ανήκε στους αντιεξουσιαστές.Μάλιστα σήμερα οι δυο πλευρές αντάλλαξαν και επιθετικά σχόλια μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.
hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...