Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ!Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ: «ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ..»!

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ από τους αριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Σταθάκης συναντάται με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους προερχόμενους από τη Δυτική Μακεδονία προκειμένου να τους πείσει να ψηφίσουν το …

ξεπούλημα της ΔΕΗ. Οι αντιδράσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της κυβέρνησης και δη από όσους βουλευτές έλκουν την καταγωγή και τις ψήφους τους από τη Δυτική Μακεδονία, όπου και υπάρχουν οι λιγνιτοπαρωγικές μονάδες της ΔΕΗ. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να καμφθούν οι όποιες αντιστάσεις εντός της κυβέρνησης, ο αρμόδιος υπουργός κ. Σταθάκης θα συναντηθεί με τους εκ Δυτικής Μακεδονίας βουλευτές για να τους πει ότι οι πιέσεις από τους δανειστές για την πώληση των ηλεκτροπαραγωγικών μονάδων της ΔΕΗ είναι αφόρητες και ότι δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά!
Προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία τα δίνουν όλα στους τοκογλύφους…
Η ιστορία όμως τους έχει καταγράψει στους προδότες. Το θέμα είναι να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους και στη Δικαιοσύνη.
indobserver
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...