Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Αφήνουν ελεύθερο τον Τσοχατζόπουλο με ιατρικό τέχνασμα


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιοχειρουργική κλινική του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου θα υποβληθεί σε “by pass”. Ο κ. Τσοχατζόπουλος μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυδαλλού στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να υποβληθεί σε μπάι πας. Υποβάλλεται σε ειδικές εξετάσεις και διαχείριση φαρμακευτικής αγωγής, προκειμένου αρχές της επόμενης εβδομάδας να χειρουργηθεί.

Φυσικά η κατάσταση της υγείας του εγγληματία Άκη Τσοχατζόπουλου μπορεί όντως να μην είναι και στα καλύτερά της αλλά δεν παύει η κομπίνες και τα τεχνάσματα να μην υπάρχουν στα πλάνα του. Όλοι γνωρίζουν ότι ο “Τσόχας” έχει κάνει 3 φορές αίτηση αποφυλάκισης για λόγους υγείας αλλά έχει απορριφθεί. Αυτό σημαίνει ότι η συγκεκριμένη επέμβαση θα δώσει στον Άκη και την ελευθερία του.

Η δυσπιστία μας προς την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και το πολιτικό σύστημα μας κάνει να σκεφτόμαστε λίγο καχύποπτα και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον μεγαλύτερο οικονομικό εγκληματία της χώρας.
ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...