Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Οι προδότες ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στους πατριώτες να ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ στην ΠΡΟΤΟΜΗ του Ευαγόρα Παλληκαρίδη, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου!!Στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου, υπάρχει η προτομή του ήρωα Ευαγόρα Παλικαρίδη.

Σαν σήμερα, 60 χρόνια πριν,

14 Μαρτίου 1957, ο 18χρονος μαθητής (και ποιητής) Ευαγόρας Παλληκαρίδης, μαθητής της Γ' Λυκείου, μέλος της ΕΟΚΑ, απαγχονιζόταν από τους "πολιτισμένους" Εγγλέζους (τον κρέμασαν δηλαδή).

Προηγουμένως, η Βασίλισσα Ελισάβετ (είναι η ίδια που ζει και βασιλεύει και σήμερα στην Αγγλία), ΑΡΝΗΘΗΚΕ να δώσει χάρη όταν μητέρες Κυπρίων αγωνιστών την επισκεπτόταν και την παρακαλούσαν να δώσει χάρη για να μην κρεμαστούν οι γιοί τους.


Σήμερα, Επέτειος του ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ του ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΔΗ

ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ σε γονείς, μέλη της "Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου", να καταθέσουν στεφάνι στην προτομή του ΗΡΩΑ.

Τα ελληνόπουλα του Ωραιοκάστρου ΔΕΝ επιτρέπεται να μαθαίνουν Ελληνική ιστορία.

Το στεφάνι κατατέθηκε αναγκαστικά στην είσοδο του σχολείου.

"Ελλαδιστάν 2017".

Δείτε το κατάντημα:


Κύριε Διευθυντά,

ήρθε η ώρα να μάθετε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:

συνέχεια στο ιστολόγιο Ο Παιδαγωγός

koukfamilyΔείτε επίσης:Για να θυμουνται οι παλαιοι και να μαθαινουν οι νεοι....Σαν σήμερα ..Εκτελείται ο 19χρονος ήρωας του κυπριακού αγώνα,Ευαγόρας Παλληκαρίδης


Μπορεί να βγει νέος Ευαγόρας Παλληκαρίδης από τα «πολύχρωμα ...


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...