Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α ! ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ!! Αμέσως Επενέβη η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! και ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ… !!!ΟΙ ΣΑΜΙΩΤΕΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΑΜΟΥ……….
Η ΣΑΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ «Π Ε Θ Α Ν Α Ν» ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ!
ΑΛΛΑ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, «ΣΤΕΛΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…
ΤΟ …ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…


Όχι μόνο «ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΕΣ» ΚΛΕΙΣΤΕΣ πόρτες, αλλά αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη(!) βρέθηκαν οι κάτοικοι της Σάμου, στην προσπάθειά τους να ανοίξουν διάλογο και να ζητήσουν απαντήσεις, από τον κυβερνητικό βουλευτή Δ. Σεβαστάκη, για την συνεχή υποβάθμιση της Σάμου από το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ‘Κίνηση Πολιτών Σάμου’ ανακοίνωσε, ότι χθές Κυριακή (12/3) θα πραγματοποιούσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία του Θεμιστοκλή Σοφούλη και στη συνέχεια επίσκεψη στο γραφείο του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου Δ. Σεβαστάκη, προκειμένου να του εκφράσουν την έντονη ανησυχία τους, για τα όσα συμβαίνουν στο νησί.
Την ανακοίνωση υπέγραψε, ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Σάμου, Γιάννης Βέττας.

Μετά την ανάρτηση, έγινε το ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ!
Αφού σύμφωνα με την εφημ. «Σαμιακή Γνώμη», ο κ. Βέττας ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από την …Αστυνομία, πως θα πρέπει να παρουσιαστεί (!!!) προκειμένου να δώσει κατάθεση σε προκαταρτική (!) έρευνα, που διέταξε η Εισαγγελία Σάμου, μετά από αναφορά του βουλευτή Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Δ. Σεβαστάκη.

Ο συριζαίος βουλευτής στην αναφορά του στην Εισαγγελία, ζητούσε να μάθει, ποιοι «κρύβονται» πίσω από αυτή την Κίνηση Πολιτών, αν έχουν Α.Φ.Μ., ότι είναι …»ακραίοι» και φυσικά ζητά την …τιμωρία τους αφού προχωρά σε μηνύσεις!!![ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΣΑΜΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ;
Ε, ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ «ΛΟΥΣΤΟΥΝ»!
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ, ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΠΟΣΗ «ΠΟΛΥ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ «ΤΡΕΧΕΙ» …ΠΟΤΑΜΗΔΟΝ, ΑΠΟ ΤΑ ‘ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ’ ΤΟΥ ‘ΤΣΙΡΙΖΑ’ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ…
ΟΤΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟΝ «ΛΟΓΟ» ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!
ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ;
ΕΣΑΣ;
ΕΙΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ!
ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ Ν Υ Χ Τ Ω Μ Ε Ν Ο Ι !
ΑΓΡΙΩΣ…]
hellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...