Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ! Μουσουλμανική χώρα η Ελλάδα σε δέκα χρόνια...Σχόλιο Περήφανου Έλληνα:Με τους χαμηλούς μισθούς,την ανεργία,σίγουρα δυστυχώς στο μέλλον,θα γίνουμε μειονότητα στην πατρίδα μας.


Σοκάρουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι σε μερικά χρόνια στην Ελλάδα θα υπερισχύσει το μουσουλμανικό στοιχεία. 

Περίπου στη χώρα μας κάθε χρόνο σημειώνονται περίπου 92.000 γεννήσεις, αριθμός αντίστροφος ανάλογος με τους θανάτους που αγγίζουν, περίπου, τους 113.000.Αντιλαμβανόμαστε ότι η Ελλάδα πλήττεται από υπογεννητικότητα (ένας παράγοντας είναι και η οικονομική κρίση) και κάθε χρόνο ο πληθυσμός μειώνεται κατά 20.000 άτομα.

Κατά μέσο όρο, μια Ελληνίδα γεννά 1,2 παιδιά το χρόνο. Την ίδια ώρα, η αυξανόμενη είσοδος μουσουλμάνων στην Ελλάδα έχει φέρει ως αποτέλεσμα την ανάμειξη του πληθυσμού και χαρακτηριστικό είναι ότι στις γεννήσεις στην Ελλάδα, σχεδόν το 25% ανήκει σε μουσουλμάνες μητέρες, με μέσο όρο 5 παιδιά. 

Υπογεννητικότητα, θάνατοι Ελλήνων αλλά και μετανάστευση πολλών ελληνογενών, είναι το τρίπτυχο μιας ραγδαίας αλλαγής που συμβαίνει στη χώρα μας. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2026, οι Έλληνες θα είναι γύρω στα 7 εκατομμύρια και οι μουσουλμάνοι σε τρία.


Με λίγους υπολογισμούς, μπορούμε να σκεφτούμε τι ποσοστό θα καταλαμβάνουν οι μουσουλμάνοι σε 15 ή ακόμα και σε 20 χρόνια.
Πηγή: greekhellenicaction1
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...