Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Αλβανία: Απέπλευσε το τρίτο πολεμικό πλοίο για περιπολίες στο ΑιγαίοΑπέπλευσε σήμερα από την ναυτική βάση «Πασαλιμάνι» της Αλβανίας η το τρίτο πολεμικό πλοίο του αλβανικού ναυτικού με προορισμό το Αιγαίο Πέλαγος.

Το πλοίο «Butrinti» είναι το τρίτο που αποστέλλει η Αλβανία κατά το τελευταίο δεκάμηνο, στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, για περιπολίες κατά της τρομοκρατίας και της παράνομης διακίνησης ανθρώπων,όπως σημειώνεται.

Μάλιστα, η υπουργός Άμυνας της Αλβανίας, Μίμη Κοδέλι, στη σελίδα της στο Facebook ανέβασε σχετικές φωτογραφίες από την τελετή αναχώρησης του σκάφους όπου εύχεται το πλοίο να έχει ούριους ανέμους.

Στην τελετή ο Γενικός Αρχιπλοίαρχος Ουλμπέρ Ντογκιάνι εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και αυτή η αποστολή θα τα πάει καλά όπως και οι προηγούμενες «έχω εμπιστοσύνη ότι θα έχει επιτυχία και η συμβολή σας θα ανυψώσουν το όνομα των ναυτικών δυνάμεων της Αλβανίας», είπε χαρακτηριστικά.

Το αλβανικό πολεμικό πλοίο θα βρίσκεται υπό την γερμανική διοίκηση, η οποία έχει την εκ περιτροπής διοίκηση της “Standing NATO Maritime Group 2”, όπως σημειώνεται από το Albeu.com. 
 
https://1.bp.blogspot.com/-ajj1EqZbqVc/WMwc_HH6KeI/AAAAAAAB8kE/c7TJiMGDW5U2kFL5ukjUBv-vyc8mnTsKwCLcB/s400/alban1.jpgechedoros-a.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...