Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Αγάντα και την βγάλαμε μωρέ …


Φύγανε οι θεσμοί πωπω….ωωω!

Οι φόροι στα ταβάνια ααα…πωπω..ωωω !

Θα πάρουν τις μισές συντάξεις ….πωπω..ωω!

Η αγορά στέγνωσε τελείως …πωπω ..ωωω!

Ο Τσιπρας παρακάλεσε την Λαγκαρντ να μείνει στο πλευρό μας ..πωπω..ωωω!

Οι Έλληνες κατά εκατομμύρια συνεχίζουν να μην πληρώνουν ..πωπω…ωωω!

Γιατί οι Έλληνες σε αυτό το τεστ δείχνουν κληρονομική διάνοια !

Γιατί οι Έλληνες δεν πιστεύουν σε χρέη που δημιουργήθηκαν στα χαρτιά !

Και δώσε φόβο το σύστημα !

Και βάλε φόρους , παράνομους , αντισυνταγματικούς …!

Και δωστου συγκρίσεις με Βενεζουέλα , με Αργεντινή …και δωστου ακρίβεια … και να το πετρέλαιο σε χαμηλή τιμή στα χρηματιστήρια αλλά στην ακριβότερη σε εμάς στην αγορά !

Και πόσο ακόμα θέλει το σύστημα να σε πείσει ότι όλα αυτά είναι ..άπλα η οικονομία ….απλά το σύστημα του καπιταλισμού !!

Και να η Φώφη η κληρονόμος να δηλώνει ότι θα υπερασπιστεί την σοσιαλα ανα την Ευρώπη…και τι σχέση έχει αν όλοι κόκκινοι ,πράσινοι , μπλε υπηρετούν μόνο ένα σχέδιο …την νέα τάξη!

Και βάλε και η δέη να μαστιγώνει όπου το ρεύμα είναι 30 ευρώ στο εκατοστάρικο και τα υπόλοιπα είναι σύκα μικα σουκα και λοιπά!

Δώσε και λίγο τρόμο με τσεκούρια , λίγο Ίσις να είναι νταγκλα όταν σφάζουν … λίγο Τραμπ να τα βάζει με τον δράκο και τον Πουτιν να Καβάλα το ιπτάμενο άλογο του..!

Πάρε και ένα Ελικόπτερο στο φτερό στην Κωνσταντινούπολη …. 7 νομίζω οι νεκροί ..!

Φοβησου ρε ρημάδι ,… τρομοκρατησου για παιδί … τσίπα δεν έχεις πάνω σου;

Αντε να σε ρίξουν στα γόνατα να πάνε για τον υπόλοιπο πλανήτη !

Αλλά εκεί εσύ γινάτι μανιασμένο …τι σκατά dna είναι αυτό μανα μου; … τι γαϊδουρινό κεφάλι αυτή η φάρα η Ελληνική;

Με δάκρυα στα μάτια στα ΜΜΕ ..να σε κάνουν να μην χάσεις το ευρωπαϊκό όραμα και χάσουν αυτοί τους μισθούς τους παχυλούς…αλλά είπαμε …δεν έχεις ντροπή λιγάκι δεν κοκκινίζεις;

Συμορφωσου ..ουου ..γίνε άνθρωπος ….υπάκουσε ντε … κακό σπέρμα !!

Εκεί… μουλαρομενος ..ανυπάκουος .. σταρχιδιστης … ο κλασικός ελληναρας !

Αυτή η ανυπακοή μια μέρα θα σώσει τον πλανήτη όμως …να μου το θυμηθείς … στα χρονια του μέλλοντος η ιστορία θα λέει…αν δεν ήταν αυτή η φυλή να καθυστερήσει το μεγάλο πείραμα ….όλη σήμερα θα ήμασταν σκλάβοι ….ΖΗΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΟΒΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ!

Στον επόμενο τόνο θα έχει … πόλεμο στα σύνορα ,,,και τον γείτονα να δηλώνει για πόλεμο μαζί μας …. τι στο διάολο και εκεί δεν θα μασήσεις ….;

Θα έρθει η στιγμή …που ενώ νομίζουν ότι στριμωχτηκες … οτι λύγισες ..ότι δέθηκες ..οτι εγκατέλειψες ….που το χέρι ενός παππού με λευκά μαλλιά θα σκύψει να πάρει την πρώτη πέτρα …. όταν θα πέσει η πρώτη τζαμαρία … και ακουστεί η φωνή του παππού … που με αγανάκτηση πια θα πει…άντε ρε γαμειθητε …. τότε …όλες οι θεωρίες οικονομίας ..όλοι οι λιμοκοντοροι της εξουσίας …με μιας θα χάσουν το σάλιο τους !…Την ώρα που το λαρύγγι θα είναι στεγνό πια από τον φόβο τους ….εκείνη την ώρα ο Ελληνισμός θα σηκώνεται !

Πάρα τις προσπάθειες να επικρατήσει πάντα η λογική , η προστασία … έρχονται κάποιες στιγμές που τα σχέδια του εχθρού σου σε αναγκάζουν να κάνεις ότι αρμόζει να κάνεις !!!……

Θα τα πούμε κάπου ανάμεσα σε καπνούς και σε φωτιές σύντομα …και θα είμαστε απίστευτα χαρούμενοι και χαμογελαστοί !!!!Stranger…


katohika 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...