Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Κάτι περιμένουν ...Έκτακτη ταξιδιωτική οδηγία σε ΗΠΑ, Ισραήλ, Ρωσία: «Εγκαταλείψτε αμέσως την Τουρκία»


Οι δύο χώρες συνιστούν στους πολίτες τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν βρίσκονται στη χώρα ή σκοπεύουν να παρευρεθούν


Ταξιδιωτικές οδηγίες εξέδωσαν ΗΠΑ και Ισραήλ καλώντας τους πολίτες τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν πρόκειται να ταξιδέψουν ή αν βρίσκονται στην Τουρκία.

Μάλιστα αξιωματούχοι του Ισραήλ σημειώνουν πως “αν και το Ισραήλ δεν βρίσκεται στο επίκεντρο της απειλής, οι Ισραηλινοί πρέπει να έχουν επίγνωση. Δεν υπάρχει ειδική προειδοποίηση, αλλά, σε κάθε περίπτωση, καλούμε τους Ισραηλινούς να είναι προσεκτικοί στα πολυσύχναστα μέρη και να παραμένουν μακριά από την πολυκοσμία”.

Από την πλευρά τους οι ΗΠΑ αναφέρουν ότι στις πολυάριθμες επιθέσεις που έχει γίνει στο παρελθόν σε τουριστικές περιοχές και δημόσιους χώρους έχουν σκοτωθεί εκατοντάδες άνθρωποι.

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη καταφθάνει στην Τουρκία ο Αμερικανός ΥΠΕΞ, πραγματοποιώντας την πρώτη του επίσημη επίσκεψη. Πρόκειται για μονοήμερη επίσκεψη του Τίλερσον στην Τουρκία ο οποίος δεν θα έχει συναντήσεις με μέλη των τουρκικών αντιπολιτευκών ομάδων.


Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...