Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Οι προδότες συλλαμβάνουν τους μεγαλο-οφειλέτες... Συνελήφθει ετοιμοθάνατος ανάπηρος καρκινοπαθής που ζούσε σε τροχόσπιτο!!!!

ΡΕ, ΤΑ ..."ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ" ! ΞΑΝΑ! ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ..."ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΗ" !!!! ΡΕ, ΤΙ ..."ΤΖΙΜΑΝΙΑ" ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ 'τΣΙΡΙΖΑ';;; ΤΑ 2.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ ΣΑΣ ... " Ε Λ Ε Ι Π Α Ν";;; 

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ...ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΟ ΘΑ ΤΟ "ΚΕΡΔΙΖΕ" Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 'τΣΙΡΙΖΑ'! 

Από το νοσοκομείο βρέθηκε στα ...κρατητήρια Ηρακλείου και από εκεί, ξανά στο νοσοκομείο! 

Ο λόγος για έναν 60χρονο καρκινοπαθή σε άσχημη κατάσταση, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε οφειλή ύψους 2.000 ευρώ, μετά από καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, όπως ανέδειξε το τοπικό ιστολόγιο 'neakriti.gr'.

Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία για τον κ. Νίκο, ο οποίος έμεινε 2 ημέρες στα κρατητήρια, αλλά μεγάλη και η αγωνία της οικογένειάς του, που έδωσε μάχη για την συγκέντρωση χρημάτων. 

Στο πλευρό του η σύζυγος του, η οποία ξέσπασε για την αντιμετώπιση του κράτους, σε έναν οφειλέτη καρκινοπαθή, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπείες και με μοναδικό οικονομικό πόρο ζωής την α ν α π η ρ ι κ ή σύνταξη. 

Όπως υποστηρίζει ο 60χρονος, καταδικάστηκε ερήμην και χωρίς να γνωρίζει για το χρέος των 2.000 ευρώ, με συνέπεια να βρεθεί στα κρατητήρια... 

Όπως αναφέρει, μέχρι το 2009, ζούσε σε ένα ...τροχόσπιτο στη Βιομηχανική περιοχή, ενώ τα τελευταία χρόνια ζει με τη σύζυγό του, σε ένα μικρό δωμάτιο, χωρίς ρεύμα και φως στη περιοχή της Φορτέτσας. 
 
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΟ Δύο μέρες στο κρατητήριο!!!!!!!!! Ρε σιχάματα προδότες μνημονιακά κτήνη ευρωραγιάδες... Τι κατάρες κουβαλάτε κανείς δεν γνωρίζει... Θα σαπίσετε ζωντανοί... 
 
 
 
koukfamily 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...