Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

iPhone 6 Plus πιάνει φωτιά μέσα σε κατάστημα για επισκευή [video]


Όταν ένα ζευγάρι στο Queensland της Αυστραλίας αποφάσισε να πάει το σπασμένο του iPhone 6 Plus για επισκευή, σίγουρα δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε. Λίγα λεπτά αφότου μπήκαν στο κατάστημα, το iPhone ανατινάχθηκε μπροστά στα μάτια του ζευγαριού και του τεχνικού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από την σπασμένη οθόνη, η συσκευή αντιμετώπιζε προβλήματα και με την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ο τεχνικός είχε μόλις αφαιρέσει την προστατευτική θήκη, και ήταν έτοιμος να ελέγξει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια την συσκευή.

Λίγο πριν την έκρηξη, ο ιδιοκτήτης έπιασε την συσκευή στα χέρια του και φάνηκε να πιέζει την οθόνη, κίνηση που φαίνεται να προκάλεσε την έκρηξη. Η δύναμη της έκρηξης αφαίρεσε την οθόνη από την συσκευή, ενώ η χρήση ενός πυροσβεστήρα κρίθηκε απαραίτητη για να σταματήσει να βγαίνει καπνός από το κινητό.

Μετά το συμβάν το κατάστημα παρέμεινε κλειστό για την υπόλοιπη ημέρα, αφού οι υπάλληλοι έπρεπε να φύγουν. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 13 Μαρτίου, όμως μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε εάν υπήρξε κάποια κίνηση για το συμβάν από το τους ιδιοκτήτες, το κατάστημα ή την Apple.

Δείτε το video:


techblog.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...