Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Η πηγή εντόπισε η αιτία της συντριβής των δύο αεροσκαφών στο «Ναύαρχος Kuznetsov»© RIA Novosti. Υπηρεσία Τύπου  του Βορείου Στόλου / Andrew Luzik Τα αεροσκάφη Su-33 και MiG-29 στο κατάστρωμα του βαριού  καταδρομικού αεροπλανοφόρου  «Ναύαρχος Kuznetsov» στη Μεσόγειο Θάλασσα. Φωτογραφία αρχείου

ΜΟΣΧΑ, 10 Μαρτίου – RIA Novosti. Αιτία του ατυχήματος των δύο
μαχητικών  MiG-29K και Su-33 [1]  στο κατάστρωμα του  αεροπλανοφόρου  «Ναύαρχος Kuznetsov» κατά την  εκστρατεία στη Συρία το 2016 έγινε από την θραύση του συρματόσχοινου  μείωσης της  ταχύτητας  των αεροσκαφών και  δεν υπάρχει καμία αμφιβολία , είπε στο  RIA Novosti την Παρασκευή μια πηγή στην στρατιωτική  αμυντική βιομηχανία.

Τα μαχητικά του καταστρώματος  MiG-29K και Su-33, στις 14 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, ενώ συμμετέχουν σε επιχειρήσεις  στη Συρία κατόπιν έσπασαν τα συρματόσχοινα  μείωσης ταχύτητας , τα αεροσκάφη  ξέφυγαν  από το κατάστρωμα του  αεροπλανοφόρου και έπεσαν  στη θάλασσα.
«Στην  περίπτωση απώλειας των MiG-29K [2], το συρματόσχοινο  έσπασε γιατί  το αεροπλάνο προσγειώθηκε στο κατάστρωμα κατά την κρίσιμη γωνία. Η προσγείωση  του Su-33 πραγματοποιήθηκε κανονικά, οπότε μπορούμε να πούμε ότι το συρματόσχοινο ήταν χαμηλής ποιότητας.  Και στις δύο περιπτώσεις, δεν υπάρχουν αξιώσεις ότι έφταιγαν τα  αεροσκάφη  », – είπε στο πρακτορείο.
Παράλληλα, τόνισε ότι η λεπτομερής ανάλυση των αιτιών της θραύσης του συρματόσχοινου και  στις δύο προσγειώσεις μπορεί να διαπιστωθεί μόνο μετά από μελέτη θραύσεως  των συρματόσχοινων στην στεριά.


References [ βιβλιογραφικές αναφορές]  Су-33
 
   ( https://ria.ru/spravka/20161205/1482871218.html )  потерей МиГ-29К
   ( https://ria.ru/incidents/20161114/1481352067.html )

tokoutsavaki
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...