Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019 Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2019 Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…ΤΑΡΑΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!

Μπορεί χθες να είχαμε επέτειο απο τη δικτατορία του 1967, όμως ο φασισμός που ζει η χώρα από τους ντόπιους προδότες πολιτικούς-υπηρέτες των δανειστών-τοκογλύφων είναι ό,τι χειρότερο έχει να …

παρουσιάσει η μεταπολιτευτική Ελλάδα. Η χώρα μας οδηγείται στο χάος και τα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση Τσίπρα με τους δανειστές φέρνουν την πλήρη ισοπέδωση και μετατρέπουν την Πατρίδα μας σε Βενεζουέλα. Είναι μαθηματικά βέβαιον ότι με όσα έχει συμφωνήσει ο Τσακαλώτος, επέρχεται το χάος, οι συμπλοκές και θα χυθεί αίμα. Εκεί οδηγούν τη χώρα οι προδότες.


indobserver
Σχόλιο The Secret Real Truth 


Η (ανα)δημοσίευση άρθρων – αναλύσεων και ερευνών δεν συνεπάγεται αυτομάτως την υιοθέτηση του συνόλου της συλλογιστικής των συγγραφέων ή την απουσία διαφωνιών. Αυτό που σημαίνει είναι ότι το άρθρο έχει κριθεί ενδιαφέρον και χρήσιμο να το διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι για τα θέματα που πραγματεύεται, προς όφελος της απαραίτητης δημόσιας συζήτησης.
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...