Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

Σε μισθωμένα διαμερίσματα τριών δήμων της Θεσσαλονίκης 320 πρόσφυγες
Σ' αυτους τους... "έλληνες", που έδωσαν τα διαμερίσματά τους για τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, εύχομαι... να είναι οι πρώτοι, που θα δοκιμάσουν την ... ΣΑΡΙΑ τους.

Όποιος γνωρίζει τα ονόματα των... "ευαισθητων αλληλέγγυων", αλλά με αποδείξεις, να μου τα στείλει... τα αναρτησω...

Κι για να μην το ξεχάσω... ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΡΕ... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΛΑΘΡΙΣΤΑΝ...ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΑΝ.


Καλλιόπη Σουφλή


Σε μισθωμένα διαμερίσματα τριών δήμων της Θεσσαλονίκης 320 πρόσφυγες

Σε διαμερίσματα τριών δήμων της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκαν το πρώτο τρίμηνο του έτους 320 πρόσφυγες, αριθμός που υπολογίζεται να διπλασιασθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου.


Πρόκειται για το πρόγραμμα φιλοξενίας "React" που υλοποιούν οι δήμοι Θεσσαλονίκης, Νεάπολης -Συκεών και Καλαμαριάς, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως ανέφερε χθες στο δημοτικό συμβούλιο, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, τα μισθωμένα διαμερίσματα στους τρεις δήμους είναι 93 (60 στον δήμο Θεσσαλονίκης, 21 στον δήμο Νεάπολης ? Συκεών και 12 στον δήμο Καλαμαριάς), εκ των οποίων τα 63 είναι κατειλημμένα από 320 πρόσφυγες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον σχεδιασμό του προγράμματος που παρουσιάστηκε, σε συνέντευξη Τύπου, τον Ιανουάριο του 2017, υπολογίζεται ότι θα δημιουργηθούν συνολικά 660 θέσεις φιλοξενίας μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017, ενώ έως το τέλος του χρόνου η πρόθεση είναι οι θέσεις αυτές να αγγίξουν τις 1000.
Πηγή
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...