Τρίτη, 11 Απριλίου 2017

Φασαρία για απόδειξη…50 λεπτών! Αγριεμένο πλήθος σε βάρος ελεγκτών


Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια ελεγκτές και πολίτες μετά από έλεγχο των πρώτων σε καταναλωτή για ένα ...κουλούρι στο κέντρο του Ηρακλείου

Παραλίγο συμπλοκή πριν από λίγο στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην οδό Έβανς όταν μεικτό κλιμάκιο ελέγχου σταμάτησε πολίτη έξω από γνωστό κατάστημα που εμπορεύεται καφέ και σφολιατοειδή προκειμένου να του ζητήσει την απόδειξη που νωρίτερα απ’ ότι φαίνεται είχε μεν κόψει ο καταστηματάρχης για το κουλούρι των 50 λεπτών, ωστόσο ο ίδιος σύμφωνα με τα λεγόμενα του είχε προλάβει και είχε πετάξει στο καλάθι των σκουπιδιών.

Η επιμονή των υπαλλήλων που βγήκαν μεγαλοβδομαδιάτικα για να σαρώσουν τη γονατισμένη αγορά, προκάλεσε την αγανάκτηση του καταναλωτή ο οποίος κάλεσε στους ελεγκτές να ψάξουν στον σκουπιδοτενεκέ για να βρουν την απόδειξη.

Η απάντηση τους εξόργισε ακόμη περισσότερο τον πολίτη όταν του είπαν «Μη φεύγετε, θα καλέσουμε τον εισαγγελέα», απαντώντας τους «Καλά για 50 λεπτά θα καλέσετε τον εισαγγελέα, όταν η φοροδιαφυγή σαρώνει τα πάντα στην Ελλάδα;»

Οι τόνοι ανέβηκαν και καταστηματάρχες και περαστικοί άρχισαν να αποδοκιμάζουν έντονα τους ελεγκτές και το ίδιο το κράτος, γιουχάροντας τους και απειλώντας τους με «ψιλές».

«Να φύγετε και να μην ξαναπατήσετε στην Έβανς», φώναζαν αγανακτισμένοι, «έναν από τους κεντρικότερους εμπορικούς δρόμους του Ηρακλείου που εδώ και τέσσερις μήνες αργοπεθαίνει από τις πολιτικές σας».

Οι ελεγκτές βλέποντας ότι η παρουσία τους εξοργίζει περαστικούς και καταναλωτές τράπηκαν σε άτακτη φυγή και γλίτωσαν την περαιτέρω …γιούχα και πιθανόν τις ξυλιές από το εξαγριωμένο πλήθος.flashnews.gr

Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...