Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Κατεβάστε εντελώς δωρεάν ένα πακέτο λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών [ΒΙΝΤΕΟ]

 
 
Ένα πακέτο λογισμικού επεξεργασίας φωτογραφιών της Google που σχεδιάστηκε για επαγγελματίες φωτογράφους και πωλείται για $149, πλέον είναι εντελώς δωρεάν για λήψη, τόσο για χρήστες Windows όσο και Mac.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τη Συλλογή Nik για να αξιοποιούν καθημερινά τις τις φωτογραφίες τους. 

Η συλλογή αποτελείται από επτά επιτραπέζιες προσθήκες που παρέχουν μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων επεξεργασίας φωτογραφιών - από εφαρμογές φίλτρου που βελτιώνουν τη διόρθωση χρώματος έως  ρετούς και δημιουργικά εφέ, με τη δυνατότητα να προσαρμόσετε το χρώμα και τον τόνο των εικόνων.

Η τελευταία συλλογή Nik είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη: Analog Efex Pro, Color Efex Pro, Silver Efex Pro, Viveza, HDR Efex Pro, Sharpener Pro και Dfine. 

Μόλις κατεβάσετε το λογισμικό, κατευθυνθείτε στο κανάλι συλλογής Nik στο YouTube, όπου θα βρείτε μαθήματα βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του παρακάτω, που ονομάζεται "Εισαγωγή στη συλλογή Nik Complete". Είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Kατεβάστε το εδώ δωρεάν: www.google.com/nikcollectionΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...