Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Ένταση στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ με τους «Δεν Πληρώνω»- Πήγε η Ζωή για να… καθαρίσει!
Στιγμές έντασης εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας του κινήματος «Δεν Πληρώνω».
Η κίνηση των μελών του κινήματος «Δεν Πληρώνω» ήταν προγραμματισμένη και σύμφωνα με τους ίδιους, σκοπός του ήταν να βοηθήσουν στους διακανονισμούς με τη ΔΕΗ όσους ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.
Μάλιστα, ήρθε προς υποστήριξή τους και η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» και πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του κινήματος, από τη ΔΕΗ είχε ζητηθεί να ανεβαίνουν μόνοι τους στα γραφεία όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε διακανονισμό, κάτι που το κίνημα δεν δέχθηκε, αφού, όπως καταγγέλλει, πρόκειται για ηλικιωμένους και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τις διαδικασίες, με αποτέλεσμα να υπογράψουν διακανονισμούς που θα οδηγήσουν σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς. Γι’ αυτό και ζητούν να υπάρχει μαζί τους και εκπρόσωπος του κινήματος «Δεν Πληρώνω».
Τελικά, αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, η διευθύντρια του καταστήματος δέχθηκε να δει αντιπροσωπεία του κινήματος και τρία άτομα με σοβαρά προβλήματα αναπηρίας.
ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...