Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ: Σε ποια χέρια έχει πέσει το ελληνικό χρέος – Σε ποιους το έδωσαν Μέρκελ – Λαγκάρντ


Σε άλλο επίπεδο έχει περάσει η υπόθεση του χρέους της Ελλάδας.Οι σιδηρές κυρίες του Βερολίνου και του ΔΝΤ, Μέρκελ και Λαγκάρντ σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Μιχάλης Ιγνατίου στην ιστοσελίδα του, έχουν παραδώσει το καυτό για την Ελλάδα ζήτημα, στα χέρια του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφκανκγ Σόιμπλε και του επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Διεύθυνσης του Ταμείου, Πόουλ Τόμσεν.

Αρμόδιος παράγοντας της Ουάσινγκτον τις δηλώσεις του οποίου επικαλείται ο Μιχάλης Ιγνατίου, αναφερόμενος στην χθεσινή συνάντηση Μέρκελ – Λαγκάρντ επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό, υπογραμμίζοντας πως οι δύο κυρίες, δεν ασχολήθηκαν στην συνάντησή τους με την Ελλάδα:

«Εσείς στην Ελλάδα πρέπει να καταλάβατε ότι δεν είστε το κέντρο της γης», έλεγε η πηγή από την Ουάσινγκτον.

«Το βασικό πρόβλημα για όλο τον κόσμο», πρόσθεσε, «είναι τι σκέφτεται ο Πρόεδρος Τραμπ. Αυτό βασικά απασχολεί την κ. Μέρκελ και την κ. Λαγκάρντ», τόνισε ο αρμόδιος παράγοντας. «Όχι τι θα πράξει ο πρωθυπουργός της Ελλάδας».

Ο ίδιος τόνισε ότι το Ταμείο είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της χώρας μας για το χρέος, και εξήγησε και τη θέση που εξέφρασε η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ στη συνομιλία της με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας: «Μίλησε στον κ. Τσίπρα για το χρέος και του ανέφερε ότι πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις. Αυτά τα θέματα πάνε μαζί… Δύο ημέρες πριν μίλησε σε εσένα για τους δύο πυλώνες: Μεταρρυθμίσεις και χρέος. Το είπε και στον πρωθυπουργό».

Στην ερώτηση εάν είναι δυνατόν, όμως, να συναντηθούν οι δύο κυρίες και να μην συζητήσουν για την Ελλάδα και το πρόβλημα της, ο αξιωματούχος, αποκάλυψε:

«Το θέμα του χρέους ανέλαβαν ο κ. Σόιμπλε και ο κ. Τόμσεν».
crashonline.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...