Κυριακή, 30 Απριλίου 2017

Επιτρέπεται αυτό; Το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής κάνει...έρανο υπερ της Τουρκικής Υπηρεσίας ΑεροναυπηγικήςΕίναι έθιμο οι μουσουλμάνοι στα Ραμαζάνια να κάνουν ελεημοσύνες. Στα πλαίσια αυτά το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής καλεί τους μουσουλμάνους της περιοχής να κάνουν δωρεά στην …Τουρκική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής (ΤΗΚ).

Όπως διακρίνεται στην ιστοσελίδα του προξενείου στο τουίτερ αναγράφεται:

¨Σε αυτό το Ραμαζάνι με την θρησκευτική σας ελεημοσύνη στηρίξτε την Ιπτάμενη Τουρκική Νεολαία… Οι δωρεές σας να κερδίσουν νόημα στην Τουρκική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής .¨ Και μάλιστα παρατίθενται και οι λογαριασμοί όπου μπορούν να κατατίθενται χρήματα. Κάτω από την αρχική παρότρυσνη παρατίθεται κείμενο από την εν λόγω υπηρεσία.

 
To πιο πιθανό είναι πως και αυτή την τουρκόψυχη καμπάνια θα την ¨τρέξουν¨οι τουρκομουφτήδες.
Συγγνώμη γίναμε μήπως Τουρκία και συγκεντρώνει το προξενείο χρήματα για την THK;  Διαθέτει τέτοιο δικαίωμα το προξενείο ; Μπορεί δηλαδή να κάνει εράνους;

Ο Ταγίπ θέλει να κάνει ως το 2023  διαστημική αποστολή. Οι φτωχοί μουσουλμάνοι της Θράκης θα το πληρώσουν κι αυτό ; Δεν πάνε καλύτερα να ψάξουν κανένα κουτί παπουτσιών, σαν αυτά στα οποία τα λαμόγια του ΑΚΡ έκρυβαν τα κλοπιμαία….
 
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...