Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

Δώστε εντολή έρευνας για τουρκική κατασκοπεία εντός του Ελληνικού εδάφους.


Η κατασκοπεία στα ελληνικά νησιά και στην Αθήνα έχει κτυπήσει κόκκινο . Η Τουρκία έχει ενεργοποιήσει ένα μικρό στρατό κατασκόπους της εδώ και καιρό και όχι μόνο , έχει αναπτύξει τακτικές παραπλάνησης της δικής μας αντικατασκοπείας .

Όπου Τέμενος και ένα πιθανό διοικητήριο και οπλοστάσιο , όπως στην περίπτωση στο Τέμενος του μειονοτικού οικισμού της Ηλιόπτερας Ξάνθης, στην πεδινή περιοχή, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 όπλα διαφορετικού διαμετρήματος … ακόμα ψάχνουμε τι και πως .

Ο λόγος που έως σήμερα δεν κτύπησε το Ισλαμικό Κράτος ISIS στην Ελλάδα είναι ότι αποτελεί γιαυτό πύλη εισόδου στην Ευρώπη . Μια Πύλη που δεν θα ήθελε να κλείσει αφού σε περίπτωση τρομοκρατικού κτυπήματος θα λαμβανόταν αυστηρά μέτρα ελέγχου .

Όμως, η πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν «Αν η Ευρώπη συνεχίσει έτσι, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα σημείο της Γης, δεν θα μπορεί να περπατά με ασφάλεια στους δρόμους», άνοιξε το δρόμο για πόλεμο πολιτισμών .

Τι σημαίνουν όλα αυτά και πως συνδέονται μεταξύ τους ;

Ότι , το ενδεχόμενο προβοκάτσιας είναι περισσότερο από ποτέ πιθανόν με στόχο για παράδειγμα τον Τουρισμό .

Όταν η Τούρκικη κατασκοπεία στην Ελλάδα «κλειδώσει» τον έλεγχό της , τότε θα δοθεί η εντολή για αποσταθεροποίηση με την πρόκληση επεισοδίων , με πρώτο , επεισόδια με μουσουλμάνους μετανάστες στην Αθήνα.

Θα ακολουθήσει επίθεση σε Τζαμί , τάχα μου για αντίποινα και την συνέχεια την φαντάζεστε

Τι θα κάνετε σε ένα τέτοιο πιθανό πλέον σενάριο , θα βγάλετε στρατό στους δρόμους ;

Μια τέτοια αποσταθεροποίηση στην Ελλάδα , εξυπηρετεί πλέον πολλούς σκοπούς … στο εξωτερικό αλλά , και στο εσωτερικό .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.policing@gmail.com
triklopodia 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...