Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

Πες τα ρε ΜΑΓΚΑ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ: «Στη χώρα της ασυνέπειας, παραμένουμε συνεπείς» (βίντεο)


Έπρεπε να τους διαολοστείλεις όμως και να μην είσαι τόσο ευγενής…

Το χρυσό παιδί της Ελλάδας για μια ακόμη φορά ύψωσε τη γαλανόλευκη στους ουρανούς. Δικαιούται και καλά κάνει να έχει παράπονα από όλους αυτούς που τόσα χρόνια δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή στους αθλητές μας που με πόνο, κόπο και σοβαρότητα, παλεύουν για το καλύτερο. Από τους χαρτογιακάδες πολιτικούς που σπεύδουν να εμφανιστούν ως μαϊντανοί μόνο στα επιτυχίες.

Και λίγα είπε ο Άρχοντας των κρίκων και εμβληματική μορφή του ελληνικού αθλητισμού, Λευτέρης Πετρούνιας…

Για την προσωπική του απόδοση:

«Καταφέραμε να φτάσουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή του βάθρου! Αυτός ήταν ο στόχος μου. Η βαθμολογική διαφορά από τους αντιπάλους μου ήταν αρκετά μεγάλη και θεωρώ ότι είναι θέμα εκτέλεσης. Έχουμε δουλέψει πολύ πάνω στην εκτέλεση. Παρόλα αυτά, ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Ένας τελικός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι πάντοτε πολύ δύσκολος. Έκανα ένα μικρό βήμα στην έξοδο, όμως το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές και έτσι ισοσκελίστηκε αυτή η ατέλεια»

Για το απρόοπτο λίγο πριν την εκτέλεση του προγράμματός του:

«Την τελευταία στιγμή έχασα έναν από τους επιδέσμους για τους καρπούς μου και αυτό ήταν κάτι που με αποσυντόνισε αρκετά, αλλά τα καταφέραμε, όλα πήγαν καλά!»

Για την διπλή ελληνική παρουσία στον τελικό και τον αντίκτυπό της:

«Είχαμε διπλή εκπροσώπηση στην οκτάδα του ίδιου οργάνου, για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μέσα από αυτή την πρωτοφανή επιτυχία, θεωρώ ότι στέλνουμε πολύ θετικά μηνύματα. Σε εποχές που δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, εμείς παλεύουμε μόνοι μας.Θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να μην φτάσει το μήνυμά μας. Όπως είπε και ο προπονητής μου κ. Ράφτης, εμείς αποδεικνύουμε ότι στη χώρα της ασυνέπειας παραμένουμε συνεπείς. Από εκεί και πέρα, όταν υπάρχει αύξηση των Ελλήνων αθλητών που πρωταγωνιστούν και των επιτυχιών, πόσο μάλλον στους κρίκους, αυτό σημαίνει ότι η προσπάθειά μας αξίζει να την στηρίξουν. Μπορούμε να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά και να αναδείξουμε και άλλους πολλούς ακόμη αθλητές που θα διακρίνονται διεθνώς».

Τέλος, για την ελληνική υποδοχή υπό τους ήχους του «Ζορμπά» και τους οικοδεσπότες της διοργάνωσης:

«Ήταν ένας πολύ όμορφος αγώνας, η Ρουμανία είναι μια χώρα που ζει για τη γυμναστική και έκανε μία υπέροχη διοργάνωση».– ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣhellasforce.com
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...