Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Εδώ η καλή νοθεία - Στο Κουρδιστάν σχεδόν όλα τα ασφράγιστα ψηφοδέλτια!!!


Ο χάρτης με τα ασφράγιστα ψηφοδέλτια, όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Φιράτ

Η κουριδκή ιστοσελίδα Φιράτ, που διευθύνεται από το εξωτερικό, δημοσέιυσε τον παραπάνω χάρτη, με την επεξήγηση ότι στις συγκεκριμένες περιοχές χρησιμοποιήθηκαν τα περισσότερα από τα 2,5 εκατομμύρια ψηφοδέλτια που βρέθηκαν στις κάλπες και κατά διαβολική σύμπτωση, όλα αφορούσαν το "Ναι" και κανένα το "Όχι".

Να σημειωθεί ότι η Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή, με απόφαση που εξέδωσε μετά το δημοψήφισμα, θεώρησε ως έγκυρα τα ψηφοδέλτια που δεν ήταν σφραγισμένα.
Όπως σημειώνεται στο σχετικό άρθρο του Φιράτ, ο χάρτης δημοσιεύθηκε στη διεύθυνση @franksiyon_org στο Twitter και δείχνει ότι τα περισσότερα ψηφοδέλτια χρησιμοποιήθηκαν σε εκλογικά κέντρα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, όπου εκτός της Κατάστασης Ανάκγης, υπάρχουν και περίπου 250 χιλιάδες στρατιώτες, στρατοχωροφύλακες, πολιτοφύλακες και αστυνομικοί, για να επιβάλουν την τάξη γενικώς και... ειδικώς την ημέρα του δημοψηφίσματος!
Με βάση τον αναρτηθέντα χάρτη, τα ασφράγιστα ψηφοδέλτια χρησιμοποιήθηκαν πιο πολύ στο Μαρτνίν, το Μπίτλις, το Βαν, το Ελαζίγκ, την Ο΄τρφα και το Μπίνγκιολ.

infognomonpolitics 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...