Σάββατο, 15 Απριλίου 2017

Η ωδή του Πολέμου έγινε … εσύ ακόμα να πάρεις αποφάσεις ;


Όπως αρμόζει στην κρυφή θρησκεία τους το τραγούδι για τον πόλεμο δημιουργήθηκε !

Μας πήρε έξι χρόνια να σε κάνουμε να είσαι έτοιμος , σήμερα που τα δικά τους μέσα σου λένε το ίδιο προετοιμάζεσαι αλλά με τον τρόπο που θέλουν αυτοί … με φόβο και όχι επίγνωση … με επιβολή και όχι γνώση !

Η προαποφασισμένη συγκομιδή τους εδώ και πολλά παρα πολλά χρόνια είναι στην τελική της φάση !

Αποτύχαμε να δημιουργήσουμε μια κρίσιμη μάζα που θα είχε σήμερα καταφέρει να γνωρίζει τον εχθρό και θα είχε γίνει το εμπόδιο στην συνείδηση της ανθρωπότητας ώστε να δεχθεί το σενάριο της θυσίας που ετοιμάζουν!

Στην προσπάθεια μας συναντήσαμε εμπόδια που ούτε καν τα είχαμε φανταστεί … λογικό ..μιας και το έχουμε πολλές φορές γράψει ότι ο εχθρός είναι παλαιός με όπλα και γνώση που δεν τα γνωρίζουμε και δεν θα μπορούσαμε εύκολα όλα να τα προβλέψουμε …!

Ακόμα όμως και τώρα …τώρα που οι ίδιοι πλέον σε ετοιμάζουν ..μπορείς να αναρωτηθείς πολλά που θα σε βγάλουν από την μάζα της θυσίας ;

Ποιος επωφελείται με την παράνοια ενός Πολέμου ;

Ποιος μπορεί να είναι ο μοναδικός με κέρδος σε έναν παγκόσμιο πόλεμο;

Ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός ;

Γιατί τώρα που ξεκίνησε το σχέδιο τα κράτη αλλάζουν επικοινωνία (η θα αλλάξουν άμεσα ) και θα αρχίσουν τα πατριωτικά και την ένωση ..;;;;;

Γιατί τώρα τα εμβατήρια (η άμεσα στο μικρο μέλλον μας ) θα αρχίσουν να ξαναεχουν σημασία ;

Γιατί τα σύμβολα θα ξανακερδίσουν την αξία τους εφόσον μέχρι χτες τα απαξίωναν ;

Ποιος οι ποιοι θα είναι οι «επιλεγμένοι» να σε οδηγήσουν στην παράνοια;

Με ποιο τρόπο οι νέες μαριονέτες θα βγάλουν από μέσα σου …. τον πατριωτισμό που μέχρι χτες τον ονόμαζαν φασισμό .;

Σκέψου … δεν έχεις κανέναν εχθρό πέραν τον ΕΧΘΡΟ που σου δίνει τις άδειες και τις εντολές να μεταμορφώνεσαι από άνθρωπος σε ζώο…!

Αν θυμάσαι τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος …αν γνωρίζεις ποιες είναι η πραγματικές αξίες και ιδιότητες να λέγεσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ !

Προσπάθησα να σε ενώσω όχι στον φόβο ..όπως θέλουν σήμερα οι ΕΧΘΡΟΙ σου …αλλά στην γνώση , στην συνείδηση και στην ανάγκη δημιουργίας νέων αξιών και συμβάσεων αλήθειας ώστε να είσαι έτοιμος και με πιθανότητες να ξεπεράσεις την συγκομιδή αλώβητος !

Αυτό που έχει ξεκινήσει στο λέω χρόνια ότι δεν θα σταματήσει ποτέ αν εμείς δεν το σταματήσουμε , επιλέξαμε μέχρι ώρας να αδιαφορήσουμε στην μέγιστη για την ανθρωπότητα ανάγκη αλλαγής , τώρα αναγκαστικά θα αλλάξουμε μέσα από τον πόνο !

Ακόμα και σε αυτή την περίοδο , ακόμα και μέσα στην σχιζοφρένεια υπάρχουν οι τρόποι να αλλάξουμε , φτάνει να θυμόμαστε … και να μην αφήσουμε εύκολα ξανά στο άμεσο μέλλον μας την προσωπική μας ευθύνη για την Ζωή πάνω στον πλανήτη σε άλλους … είτε με ψήφο είτε με φωνή είτε με διαφήμιση …. θα πρέπει να απαγορεύσεις στον Εαυτό σου από εδώ και πέρα μια για πάντα την επιφάνεια, θα πρέπει να έχεις λόγο μεστό και απολυτό … η γνωρίζεις η δεν γνωρίζεις !

Έρχονται πολλά παράξενα … που όλα όσα ήξερες θα αλλάζουν μέσα σε μια μέρα…να είσαι με συνείδηση , να είσαι εδώ και τώρα υποψιασμένος …οι παγίδες δεν θα σταματήσουν μέχρι να γονατίσεις …. τον μόνο σωστό δρόμο πια τον ξέρει μόνο η καρδιά … καν την να λειτουργήσει σωστά ξανά άμεσα !

Stranger…..


katohika
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...