Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Αντιδράσεις από το ειρωνικό πρωτοσέλιδο της Daily Mail για Πούτιν: «Πώς σου αρέσει αυτό Βλαντ;»
του Πάνου Σπαγόπουλου
 
Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το άρθρο της ηλεκτρονικής  έκδοσης της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail το οποίο σε καθαρά ψυχροπολεμικό κλίμα ειρωνεύεται τον Ρώσο πρόεδρο Βάντιμιρ Πούτιν.
Πιο συγκεκριμένα η βρετανική εφημερίδα και με την ευκαιρία του διάπλου στο Βόσπορο  της βρετανικής  φρεγάτας HMS Daring του πιο ισχυρού σκάφους του βρετανικού Στόλου κλάσης Type 45 το οποίο κατευθύνεται στην Μαύρη Θάλασσα αναφέρει:
«Πως σου αρέσει αυτό Βλαντ; Το Ναυτικό στέλνει μήνυμα στον Πούτιν στέλνοντας το HMS Daring στην πίσω πόρτα της Ρωσίας».
Ένα εκ των αναγνωστών σχολιάζει με δεικτικό τρόπο τον τίτλο της εφημερίδας:
«Τι ανώριμος τίτλος είναι αυτός DM; Δεν μπορώ να δω πουθενά ανάλογους τίτλους των ρωσικών ΜΜΕ όπως «Σε έπιασα Μει», ή «Πως σου αρέσει αυτό Τέρι;». Που είναι η διπλωματίας σας; Οι δημοσιογράφοι σας δεν είναι μόνο άσχετοι στην αγγλική γραμματική είναι και οι χειρότεροι στο να περιγράφουν τις παγκόσμιες υποθέσεις και φυσικά όχι αμερόληπτα».

HMS Daring, pictured in Istanbul, headed for the Black Sea as a Russian ship was escorted through the English Channel today
The HMS Daring, pictured today in Istanbul, heading towards the Black Sea, which joins Russia's coastline
Η πορεία της φρεγάτας κλάσης Type 45 που... ενθουσίασε τόπο πολύ την Βρετανία σε σημείο να ειρωνεύεται ανοικτά την Ρωσία ως να κατήγαγε μεγάλη  και ιστορική νίκη κατά του ρωσικού Στόλου! 
Pictured is the route taken by the HMS Daring, through Turkey and towards the Black Seapronews.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...