Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Διπλώματα ευρεσιτεχνίας της Disney για ρομπότ που θα χρησιμοποιηθούν ως "παιχνίδια σεξ" για παιδιά


Η διαβόητη εταιρεία Disney, ενσωματώνει σεξουαλικό περιεχόμενο, στη σύνθεση του παιδικού προγραμματισμού.


Η εισαγωγή μιας άλλης αντίληψης ανθρωποειδούς ρομπότ για παιδιά, είναι ένα εντελώς νέο επίπεδο, και ορισμένοι ειδικοί προειδοποιούν, ότι μπορεί να μετατραπεί σε ένα είδος σεξουαλικού παιχνιδιού για ανήλικους εφήβους .
Όσο άρρωστο και διεστραμμένο κι αν ακούγεται, φαίνεται ότι η επόμενη ανατρεπτική φάση παιχνιδιών της Disney για τη νεολαία είναι γεγονός, και προωθείται με τη μορφή νέων "παιχνιδιών" ρομπότ παιχνιδιών.
Μάλιστα η Disney έδωσε πρόσφατα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε ένα «μαλακό ανθρωποειδές ρομπότ» με το οποίο μπορούν να παίξουν τα παιδιά - ή αυτό θα παίζει με τα παιδιά.
Η ενοχλητική εφεύρεση της Disney δείχνει ένα στρόγγυλο φιλικό πλάσμα με δύο χέρια, που μπορούν να αγκαλιάσουν τα παιδιά. Πιθανώς θα αντιληφθούν ότι το αντικείμενο είναι μια μορφή ζωντανού φίλου, παρόλο που θα είναι απλώς ένα ρομπότ με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.
Το όλο θέμα γίνεται ακόμα πιο ανατριχιαστικό, καθώς έχει την ικανότητα να έχει "επιθυμητές κινήσεις και ισχυρές δυνάμεις" ανάλογα με τον τρόπο προγραμματισμού του.
Οι αναφορές δείχνουν ότι αυτό το ανθρωποειδές ρομπότ, θα χρησιμοποιήσει αυτές τις κινήσεις, για να αλληλεπιδρά άμεσα με τα παιδιά με φυσικό τρόπο, και πράγματι μπορεί να γίνει μέρος της ζωής τους επηρεάζοντας την ανάπτυξή τους.
Ο Nate Brown από την "Christian Truther" αναφέρει :"Οι ερευνητές της Disney διερευνούν την κατασκευή ρομπότ που μπορεί να αλληλεπιδρά με ασφάλεια στους νέους, αλλάζοντας αποτελεσματικά τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά, γεγονός που θα επιτρέψει την ενσωμάτωση των ρομπότ στην καθημερινότητα των ανθρώπων".
Το πρωτότυπο του ανθρωποειδούς ρομπότ της Disney είναι το "Big Hero 6", το οποίο έγινε με ψεύτικο δέρμα, και νερό.
Οι υπεύθυνοι της Disney, παραδέχονται ότι ο στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα ανθρώπινο ρομπότ που θα αλληλεπιδρά φυσικά με τα παιδιά χωρίς να τους τρομάζει.
Έχει ήδη δημιουργήσει μια δοκιμαστική έκδοση αυτού του τύπου ρομπότ με βάση το χαρακτήρα "Big Hero 6" Baymax, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες περιέχει ένα ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα, που είναι σαν "μαλακό δέρμα" και περιέχει ρευστό υγρό στο εσωτερικό του.
Η έννοια της "διαδραστικής καθοδήγησης", είναι ένα νέο είδος γονικής επιρροής για τα παιδιά και αποκλείει την προσκόλληση τους πραγματικούς γονείς τους. Προσεχώς θα βλέπετε όλο και περισσότερους από αυτούς τους τύπους ανθρωποειδών ρομπότ στα καταστήματα, τα πάρκα ψυχαγωγίας ακόμη και τα σχολεία, τα νοσοκομεία και τα σπίτια που θα "προσφέρουν θεραπεία και να δίνουν ευκολίες.
Αυτό σημαίνει την πλήρη εισβολή και καταστροφή της οικογένειας.
Κάποιοι το αποκαλούν "τέταρτη βιομηχανική επανάσταση" - το επόμενο βήμα στην υπονόμευση της ανθρωπότητας, είναι η προώθηση μιας μετανθρωπιστικής ατζέντας. Το endgame είναι μια συγχώνευση του ανθρώπου με μηχανή ή μια "άλλη" ιδιαιτερότητα.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Google, Ray Kurzweil, πιστεύει ότι θα γίνει πραγματικότητα μέσα στα επόμενα 10 χρόνια.
Η όλη ιστορία, αυτού του επόμενου σταδίου του ανθρώπινου επαναπρογραμματισμού, εάν επιτύχει, πιθανότατα θα δημιουργήσει το σύστημα «θηρίο» που είναι απαραίτητο για την ελίτ να εφαρμόσει ένα παγκόσμιο δίκτυο ελέγχου που θα λειτουργεί από μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Ο έλεγχος και η υποδούλωση του ανθρώπου είναι ο πραγματικός σκοπός ενός τέτοιου κακού, και εάν οι γονείς δεν αντισταθούν στην επίθεση, θα γίνει σύντομα μια υπαρκτή πραγματικότητα.
"Η Disney έχει εκτεθεί και στο παρελθόν για τις υποσυνείδητες σεξουαλικές και απόκρυφες εικόνες που υπάρχουν ένθετες, σε όλες τις κινηματογραφικές ταινίες και τις παραγωγές τους, αλλά αυτό που κάνουν στη συνέχεια θα μπορούσε να αλλάξει το μέλλον", προσθέτει ο Brown.
Το νέο απόκτημα της Disney αποδεικνύει ότι θα επιταχύνει την αποδοχή τους, καθώς ήδη αιχμαλωτίζει το μυαλό των παιδιών.
el.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...