Τρίτη, 18 Απριλίου 2017

Η κατάντια της κοινωνίας μας: Φιλάνε αυτοκίνητα στο Facebook live για να τα κερδίσουν!

 

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα του Πάσχα με 20 συμμετέχοντες και επί του παρόντος συνεχίζουν ακόμα περίπου 10

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται μία είδηση σαν αυτή που ακολουθεί και συμπεραίνεις ότι έχουμε κατήφορο ακόμη...

Γιατί πώς αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις αυτό που σκέφτηκε ένας ραδιοφωνικός σταθμός στις ΗΠΑ προκειμένου να κληρώσει ένα αυτοκίνητο δώρο.


Οι ιθύνοντες του σταθμού στο Ωστιν σκέφτηκαν ότι ήταν πολύ έξυπνη ιδέα (!) να στήσουν έναν διαγωνισμό με το όνομα «Kiss a Kia» δηλαδή «Φιλήστε ένα Kia» στον οποίο οι συμμετέχοντες πρέπει να λάβουν μέρος σε έναν μαραθώνιο φιλιού. Θα πρέπει δηλαδή να φιλάνε ένα αυτοκίνητο που θέλουν να αποκτήσουν επί ώρες, μέρες ή όσο αντέξουν. Ο τελευταίος που θα μείνει όρθιος θα κερδίσει το αυτοκίνητο. Και για να είμαστε και μέσα στο πνεύμα της εποχής, ο διασυρμός αυτός μεταδίδεται live στο Facebook.

Κι όμως υπήρχαν άνθρωποι που σε αυτό είπαν «ναι». Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα του Πάσχα με 20 συμμετέχοντες και επί του παρόντος συνεχίζουν ακόμα περίπου 10. Κάθε ώρα τους δίνουν ένα δεκάλεπτο ξεκούρασης.

Το ακόμα χειρότερο ίσως είναι ότι υπάρχουν χιλιάδες που τους παρακολουθούν μέσω Facebook!Δείτε βίντεο: Κατάντια: Φιλάνε αυτοκίνητα στο Facebook live για να τα κερδίσουν


protothema.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...