Σάββατο, 29 Απριλίου 2017

Ανησυχία για την Νέα Υόρκη – Τι αποφάσισε η FEMA


Από μικρή αιτία κίνδυνος παγκόσμιας λαίλαπας

Και ξαφνικά οι ομοσπονδιακές Αρχές των ΗΠΑ αποφάσισαν να διεξάγουν άσκηση πυρηνικής επίθεσης στο Στάδιο MetLife στο Βόρειο New Jersey.

Η άσκηση εξομοίωσε πυρηνικό χτύπημα στο New Jersey στην πλευρά του Lincoln Tunnel.

Η επιχείρηση είχε το όνομα «Ασπίδα του Γκόθαμ» και αφορούσε ομάδες έκτακτης ανάγκης, οι οποίες πρέπει να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες πυρηνικού χτυπήματος βόμβας 10 χιλιοτόνων στην Νέα Υόρκη!!!

Ασκήσεις διεξάγονται επίσης στην Ουάσιγκτον.

Τις ασκήσεις αποφάσισαν να διεξάγουν η Homeland Security και η περιβόητη FEMA, όπως μεταδίδεται.

Ο σκοπός είναι να γίνει εξάσκηση στο πως οι κρατικές ομάδες θα εντοπίσουν, περιθάλψουν και μεταφέρουν πληγέντες κατά την διάρκεια πιθανού πυρηνικού τρομοκρατικού ή πολεμικού χτυπήματος στην περιοχή της Νέας Υόρκης, πρωτεύουσας, θα μπορούσε να πει κανείς, των δραστηριοτήτων της Νέας Τάξης.

Αντιλαμβάνεστε πως παρά τις όποιες πολιτικές προσπάθειες να βρεθεί διπλωματική λύση στην κόντρα Νέας και Παλαιάς Τάξης για την κυριαρχία του πλανήτη, όλες οι πλευρές ετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο, καθώς από μικρή αιτία, με πιθανό ακόμα και το σενάριο προβοκάτσιας, μπορεί να ξεκινήσει λαίλαπα.

Ειδικά αν οι παγκοσμιοποιητές εμποδίσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, να κυβερνήσει τις ΗΠΑ, σύμφωνα με το δεξιόστροφο πλάνο που έχει προαναγγείλει.

Ο κόσμος προετοιμάζεται υποσυνείδητα!el.gr

katohika.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...