Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Χάος στα Σκόπια: Εισβολή οπαδών του Γκρούεφσκι στη Βουλή - Δείτε Live


Ο ηγέτης του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Ζόραν Ζάεφ γρονθοκοπήθηκε και τραυματίστηκε ελαφρά μετά την εισβολή των διαδηλωτών στην αίθουσα.

Δραματική τροπή λαμβάνουν οι πολιτικές εξελίξεις στα Σκόπια καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές, οπαδοί του VMRO -DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι, εισέβαλαν σήμερα στο κοινοβούλιο και επιτέθηκαν σε βουλευτές του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των κομμάτων της αλβανικής μειονότητας, οι οποίοι εκείνη την ώρα εξέλεγαν πρόεδρο του Κοινοβουλίου.

Ειδικότερα, εθνικιστές διαδηλωτές εισέβαλαν σήμερα στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, αφού οι βουλευτές του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και των κομμάτων της αλβανικής μειονότητας εξέλεξαν, για πρώτη φορά, έναν Αλβανό πρόεδρο της Βουλής.

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/galleries/2017/04/27/36172/photos/thumb/skopia3.JPG

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες τραυματίστηκαν 4 βουλευτές μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, Ζόραν Ζάεφ .

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/galleries/2017/04/27/36172/photos/thumb/skopia2.JPG

Ο Ταλάτ Τζαφέρι είναι ο πρώτος Αλβανός πρόεδρος του κοινοβουλίου των Σκοπίων αφότου η χώρα κέρδισε την ανεξαρτησία της από την πρώην Γιουγκοσλαβία, το 1991, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι οπαδοί του Γκρουέφσκι είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη Βουλή με στόχο να μπλοκάρουν την εκλογή.

Δείτε live εικόνα

https://www.facebook.com/plugins/video.php....


Δείτε το βίντεο από την εισβολή των διαδηλωτών στη Βουλή


newsbomb.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...