Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Το νέο Ρωσικό πυραυλικό σύστημα (MLSR) παρουσιάστηκε σήμερα. (vid)
Ο κατασκευαστής όπλων» Jobaria Αμυντικά Συστήματα» έχει αναπτύξει ένα πραγματικά γιγαντιαίο σύστημα πολλαπλής εκτόξευσης πυραύλων (MLSR) ικανό να εκτοξεύσει πάνω από 200 ρουκέτες.

Το νέο όπλο,από το» Jobaria Αμυντικά Συστήματα», πολλαπλών Cradle Launcher (MCL) ουσιαστικά αποτελείται από τέσσερις μονάδες εκτόξευσης 60-πυραύλων που τοποθετούνται σε ρυμουλκούμενο 5×5 όχημο,το βαρύ μεταφορικό φορτηγό Oshkosh M1070  – ένα όχημα που χρησιμοποιείται συνήθως για να μεταφέρει  άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και άλλα βαρύ στρατιωτικό υλικό.

Σύμφωνα με το Popular Mechanics, το MCL χρησιμοποιεί προφανώς TRB-122, 122 χιλιοστών πυραύλους, που παράγονται από την Τουρκική εταιρεία άμυνας Rocketsan , και μπορεί να εκπληρώσει ολόκληρο το θανατηφόρο φορτίο της σε λιγότερο από δύο λεπτά.
Το νέο όπλο, ωστόσο, έχει προφανή μειονεκτήματα τη μεγάλη έκτασής του,που περιορίζει την κινητικότητα του οχήματος, για να μην αναφέρουμε ότι ένα τροχοφόρο ημι-ρυμουλκούμενο, όπως το MCL δεν φαίνεται να είναι κατάλληλο για εκτός δρόμου κίνηση.


https://sputniknews.com/military/201704011052196853-semi-trailer-rocket-launcher/


ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ SPUTNIK: Corfiatiko.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...