Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Φοβερό σκηνικό στη Ζυρίχη - Σέρβος έσπασε στο ξύλο πιλότο της RAF σε εστιατόριο όταν καυχήθηκε ότι βομβάρδισε τη Γιουγκοσλαβία το 1999


Ράντε Σ
Freepen.gr - Ένας Βρετανός πιλότος της RAF που καυχιόταν σε ελβετικό εστιατόριο για το βομβαρδισμό της Σερβίας το 1999, ξυλοκοπήθηκε από ένα θαμώνα σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ.

Τα σερβικά ΜΜΕ δημοσιεύουν πως ο πιλότος δειπνούσε με τοπικό πολιτικό στη Ζυρίχη ενώ παραδίπλα του σε άλλο τραπέζι καθόταν ένας Σέρβος, ο Ράντε Σ, ο οποίος άκουσε το Βρετανό να επαίρεται για τη συμμετοχή του, στους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ στη Σερβία, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των 72 ημερών έπληξαν όχι μόνο στρατιωτικές εγκαταστάσεις αλλά και βασικές υποδομές.

Τότε ο Ράντε μπήκε στη συζήτηση και μόλις επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο Βρετανός είχε συμμετάσχει στους νατοϊκούς βομβαρδισμούς τότε ξέσπασε φιλονικία η οποία είχε ως αποτέλεσμα ο πιλότος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Τα σερβικά μέσα ενημέρωσης ανάφερουν ότι πέρα από το ξύλο, ο Ράντε είπε στον πιλότο: 

«Την επόμενη φορά που θα δεις τα σπασμένα μούτρα σου στον καθρέφτη, θα θυμηθείς όλά τα αθώα παιδιά στη Σερβία που σκοτώθηκαν».

freepen.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...