Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Η ειρωνία της ζωής: Όταν η Αριάνα Γκράντε το 2014 ευχόταν για τους θαυμαστές της ”να πεθάνουν όλοι”Μερικές φορές λέμε πράγματα για τα οποία αργότερα μπορεί να μετανιώσουμε, και αυτή φαίνεται να είναι και η περίπτωση με την Αριάνα Γκράντε.

Το ποπ είδωλο μπορεί τώρα να δηλώνει σοκαρισμένη από την βομβιστική επίθεση στην συναυλία της στο Μάντσεστερ, και μάλιστα όπως ανακοίνωσε θα επιστρέψει και με δεύτερη συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων, όμως πίσω στο 2014 είχε ευχηθεί για τους θαυμαστές της ”να πεθάνουν όλοι”.
Η τραγουδίστρια λέγεται ότι έκανε το σχόλιο κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης σε ραδιοφωνικό σταθμό και περισσότερες από μία πηγές την είχαν ακούσει.

Κάποιος που βρισκόταν εκεί είχε πει στη New York Daily News: «Έκανε αυτόγραφα και φωτογραφίες και χαμογελούσε μέχρι να φτάσει στο ασανσέρ» Και όταν έκλεισαν οι πόρτες, είπε: «Ελπίζω να πεθάνουν όλοι». Η ακριβής έκφραση στα αγγλικά ήταν “I hope they all fucking die.”

Οι εκπρόσωποι της Grande είχαν αρνηθεί να σχολιάσουν ενώ η ίδια στο Twitter είχε αναγνωρίσει μερικές από τις φήμες, αλλά δεν σχολίασε ή αρνήθηκε τίποτα άμεσα.
Ο γνωστός ειδησεογραφικός ιστότοπος Buzzfeed ο οποίος το 2014 είχε επίσης αναμεταδώσει την είδηση, μετά την βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ κατέβασε το άρθρο αλλά μετά από παρατηρήσεις αναγνωστών αναγκάστηκε να το ανεβάσει ξανά διευκρινίζοντας ότι δεν σχετίζεται με την συναυλία της στο Μάντσεστερ.
offtherecord.net.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...