Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

«Τελειώνετε με την Ατζέντα 2030 – Συγκλονιστική αποκάλυψη για την Ελλάδα

 

Το τέταρτο Μνημόνιο θα είναι και το πιο σκληρό

Μετά την συμφωνία για το τέταρτο Μνημόνιο, οι δανειστές μεταξύ άλλων πιέζουν την κυβέρνηση να εφαρμόσει άμεσα τις διατάξεις της Ατζέντας 2030, κυρίως εκείνες που αφορούν στην δέσμευση αγροτική γης και γενικά εκτάσεων μέσω του κόλπου των δασικών χαρτών, το οποίο έχει αναδείξει πρώτο το el.gr:
Θυμηθείτε: ΒΙΝΤΕΟ: Το 80% ελληνικών νησιών περνά στην Ατζέντα 2030
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, το προσχέδιο της συμφωνίας της 2ας Μαΐου μεταξύ Ελλάδας και δανειστών, αναφέρει:
  • Να ολοκληρωθεί η ανάρτηση των δασικών χαρτών στο διαδίκτυο άμεσα.
  • Στις περιοχές όπου δεν υπάρχουν ενστάσεις, οι χάρτες να επικυρωθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017
  • Στις περιοχές όπου υπάρχουν ενστάσεις, οι χάρτες να επικυρωθούν μέχρι τον Μάρτιο του 2018

Με λίγα λόγια να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία χαρακτηρισμού αγροτικών και οικιστικών εκτάσεων ως «απαγορευμένη περιοχή για την όποια ανθρώπινη δραστηριότητα» και οι όποιες ενστάσεις να έχουν καμφθεί το αργότερο μέχρι τον Μάρτιο του 2018.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα Agrenda, ο αμερικανικός κολοσσός Monsanto προχωρά στην προώθηση της βιοτεχνολογίας μεταλλαγμένων, που χρησιμοποιεί στο ερευνητικό του κέντρο στο Σαιντ Λούις του Μιζούρι, σε όλες τις χώρες.
Η έρευνα μέσα στα εργαστήρια επικεντρώνεται μεταξύ άλλων στους γονότυπους των φυτών με σκοπό την ανάπτυξη γενετικά τροποποιημένων (Γ.Τ.) σπόρων, στην εντομολογία, κλπ. Ακόμα υπάρχουν θάλαμοι ανάπτυξης των Γ.Τ. φυτών, γίνεται έρευνα για την υγεία των εδαφών, το κλίμα και φυσικά το νέο πεδίο που αναπτύσσεται ταχύτατα είναι οι αγροτικές ψηφιακές εφαρμογές.


Μάλιστα, ετοιμάζουν και νέα πτέρυγα με ακόμη περισσότερα θερμοκήπια για να ολοκληρώνουν τις δοκιμές τους. Συνολικά, η Monsanto επενδύει 1,6 δισ. δολάρια στο εν λόγω πρόγραμμα.
«Παλιά η αναπαραγωγή γινόταν με οπτικά δεδομένα (διάλεγαν τα καλύτερα φυτά ή ζώα με το μάτι), όμως τώρα το μέλλον ανήκει στη μοριακή αναπαραγωγή και “βοηθοι” των επιστημόνων είναι πλέον τα ρομπότ», σημειώνει ο Γκάρι Μπάρτον, ο οποίος εργάζεται εδώ και 33 χρόνια στην εταιρεία.

Καταργούν την περιουσία γης και βάζουν τα ρομπότ να ορίζουν τις καλλιέργειες, οι οποίες θα φύγουν από τα χέρια των αγροτών και θα περάσουν στις πολυεθνικές.

Είπατε κάτι;el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...