Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Επόμενος στόχος της Αλβανίας η "Τσαμουριά"


ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ: Η “ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ”

Κατ΄ αποκλειστικότητα, μόνον εδώ!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Γράφαμε την Κυριακή 7 Μαίου 2017 στο άρθρο μου «Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν στα Σκόπια”, μεταξύ των άλλων: “… η άκρως ενημερωμένη πηγή μας – που ποτέ δεν έχει λαθέψει – μας ενημέρωσε ότι, το σχέδιο δημιουργίας της “Μεγάλης Αλβανίας”, το οποίο βρίσκεται στο τελικό της στάδιο, το γνώριζαν όλες οι κυβερνήσεις της Ελλάδος, τις τελευταίες δεκαετίες! Αλλά προφανώς,, σφύριζαν αδιάφορες, όπως ο εφησυχασμένος πολίτης, ο οποίος σου λέει: “η φωτιά βρίσκεται στο διπλανό σπίτι. Δεν θα φτάσει ποτέ στο δικό μου”!
Είχαν λοιπόν ενημερωθεί πως, τα Σκόπια θα αυτονομηθούν με ήπια ή βίαια μέσα! Είχαν ενημερωθεί πως, μετά την αυτονομία των Αλβανών, θα διαμελισθούν! Είχαν ενημερωθεί πως, οι Βούλγαροι θα θελήσουν να πάρουν το δικό τους μερίδιο! Είχαν ενημερωθεί πως, πιθανότατα με αυτές τις εξελίξεις να δημιουργηθεί ένα ξεχωριστό “Μακεδονικό κράτος” σε βάρος της Ελλάδος!
Αφού, η “Τσαμουριά” είναι ένα ζήτημα υπαρκτό για την Αλβανία και σιγά – σιγά το φέρνει στο ευρωπαϊκό προσκήνιο! Που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτό το σχέδιο περί της ανύπαρκτης “Τσαμουριάς” πέρασε και περνάει “μέσα” από Βορειοηπειρωτικούς συλλόγους! Θέμα, άλλωστε, που αναδείξαμε σε παλαιότερο άρθρο μου»!
Αλβανός ανώτατος αξιωματούχος αποκαλύπτει…

Σήμερα σας φέρνουμε σε γνώση, ένα ατράνταχτο ντοκουμέντο το οποίο βρίσκεται στα χέρια μας και δυστυχώς – για ευνόητους λόγους – δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε, παρά μόνο μπορούμε να αποκαλύψουμε, το τι ακριβώς λέει!
Βρισκόμαστε κάπου στα μέσα του Καλοκαιριού του έτους 2001!
Εκείνη την περίοδο ο ανώτατος αξιωματούχος της Αλβανίας, του οποίου τις απόψεις θα σας γνωρίσουμε παρακάτω, πηγαινοερχόταν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τα Γιάννενα! Ο εν λόγω αξιωματούχος ήταν υπέρμαχος της ιδέας της “Μεγάλης Αλβανίας”! Δείτε λοιπόν τις απόψεις του Αλβανού Αξιωματούχου (του οποίου το όνομα και την τότε ιδιότητα γνωρίζουμε):
Όταν το έτος 1991 ο Ραμίζ Αλία επισκέφτηκε τις ΗΠΑ, εκεί του μίλησαν σχεδόν ξεκάθαρα για τις επερχόμενες αλλαγές στη Γιουγκοσλαβία και γενικά στα Βαλκάνια με πρωταγωνιστή τις Αλβανικές μειονότητες και την ενσωμάτωση τούτων στον κορμό της Αλβανίας. Όταν ο Αλία επέστρεψε στα Τίρανα ενημέρωσε γύρω από το επίμαχο σενάριο, συγκεκριμένα δικά του πρόσωπα, όπως ο Σαλί Μπερίσα (σ.σ. πρώην πρόεδρος της Αλβανίας 1992-1997 και πρωθυπουργός της 2005-2013)! Επειδή διατυπώθηκαν τότε ανάμικτα αισθήματα σχετικά με τον μελλοντικό ρόλο της Αλβανίας στον γεωστρατηγικό χώρο της Βαλκανικής Χερσονήσου και της Αδριατικής θάλασσας, αποφασίσθηκε να ληφθούν μέτρα εν όψει της δημιουργίας της πολυφωνίας και του πολυκομματισμού και στην Αλβανία (σ.σ. κάτι που έγινε τα επόμενα χρόνια) με σκοπό τον εγκλωβισμό της εκεί ελληνικής μειονότητας και τον απόλυτο έλεγχό της, έτσι ώστε να μη μπορέσει να αναπτυχθεί ελεύθερα και να αποτελέσει το όχημα αλυτρωτισμού εκ μέρους της Ελλάδας (σ.σ. συνέβαλαν σε αυτό όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις)!
Η δημιουργία του κράτους της “Μακεδονίας”…

Το έτος 1986 πραγματοποιήθηκε μια μυστική σύσκεψη στα Σκόπια στην οποία συμμετείχαν μεταξύ των άλλων ο Κίρο Γκλιγκόροφ (σ.σ. ιδρυτής της ΠΓΔΜ και πρώην πρόεδρός της), ο αρχηγός της Αλβανικής υπηρεσίας πληροφοριών (SIGURIMI), ο αρχηγός της Τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών (ΜΙΤ) και ο Αμερικανός ειδικός απεσταλμένος Τζον Νεγρεπόντε, ο οποίος είχε αντικαταστήσει στον ΟΗΕ τον Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ!
Εκεί δόθηκαν οι οδηγίες για τη δημιουργία του “Μακεδονικού κράτους”, με πρόεδρο τον Κίρο Γκλιγκόροφ, ενώ γύρω από τις διαγραφόμενες εξελίξεις πραγματοποιήθηκε και μια “άτυπη” συνάντηση στα ελληνοαλβανικά σύνορα (Κακαβιά) μεταξύ του τότε ακροδεξιού Γερμανού Γιόζεφ Στράους (σ.σ. πράκτορας αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών στον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο), ο οποίος είχε επισκεφτεί την Αλβανία με Έλληνα αξιωματούχο πολιτικού κόμματος (σ.σ. Έβερτ;;;)!
Πρώτα η αυτονομία στα Σκόπια και μετά η απελευθέρωση της “Τσαμουριάς”!

Στη συνέχεια εκμυστηρεύεται ότι, το κέντρο της “Μεγάλης Αλβανίας” είναι η Γενεύη με ισχυρά παραρτήματα στην Αγγλία (Λονδίνο), τη Γερμανία και τις ΗΠΑ! Το κέντρο για την προώθηση του ζητήματος της “Τσαμουριάς”, εδρεύει στη Γερμανία! Στη Γενεύη διοχετεύεται όλο το προπαγανδιστικό υλικό από τους Αλβανούς της διασποράς και μέσω του κεντρικού διαδικτύου που διαθέτει το κέντρο, γίνεται η ενημέρωση σε πολλές γλώσσες, σε όλα τα κέντρα αποφάσεων της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, του ΟΑΣΑ, του ΟΗΕ, σε Πανεπιστήμια, Ινστιτούτα, Ιδρύματα κλπ!
Επισημαίνεται ότι, η Ελλάδα δεν είναι Γιουγκοσλαβία, ούτε Σκόπια, αλλά είναι οργανωμένο κράτος και μέλος της ΕΕ, του ΝΑΤΟ κλπ, γι΄ αυτό θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα η ανακαίνιση του ζητήματος της “Τσαμουριάς” και να γίνουν ενέργειές από τους Τσάμηδες, όταν θα πρέπει για να μην τεθεί σε κίνδυνο η υπόθεση!
Ο “Στρατός Απελευθέρωσης Τσαμουριάς” (UCC) είναι έτοιμος για δράση, αλλά πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί η αυτονομία των ομοεθνών μας στα Σκόπια (σ.σ. προσπάθεια που γίνεται σήμερα, με τα γεγονότα στα γειτονικά Σκόπια), με την κατάλληλη επεξεργασία του ζητήματος από τα “κανάλια” του εξωτερικού (σ.σ. δεν εννοεί τηλεοπτικούς σταθμούς)!
epirus-tv-news.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...