Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

Οι Έλληνες πολιτικοί είναι κοιμισμένοι και δεν ξέρουν τι έχουν υπογράψει νομίζουν ότι θα έχουν λύση για το χρέος και αυτό αποκλείεται


Ακόμα ένας Ευρωπαίος αξιωματούχος προσβάλει τους Έλληνες πολικούς που δεν ιδρώνει πλέον το αυτάκι τους με τίποτα. Ο Ιρλανδός υπουργός οικονομικών Μίκαελ Νούναν απάντησε σε ερωτήσεις για το ελληνικό χρέος και την εκταμίευση της δόσης δίνοντας την εντύπωση ότι μιλάει για πολιτικούς παράσιτα. Έκανε λόγο για διάσταση απόψεων και απέκλεισε εντελώς την λύση για κούρεμα χρέους της Ελλάδας. Δίνοντας την άποψη ότι οι Έλληνες πολιτικοί δεν κατανοούν και δεν αντιλαμβάνονται τι έχουν υπογράψει και μέχρι που έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν και να προτείνουν. Προφανώς ο Κύριος Νούναν θέλει να κάνει σαφές ότι οι Έλληνες πολιτικοί άλλα λένε στον λαό τους άλλα συμφωνούν και άλλα νομίζουν ότι έχουν ψηφίσει.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Eurogroup εκτίμησε πως δεν θα υπάρξει σήμερα συνολική συμφωνία για την Ελλάδα, καθώς η συζήτηση για το χρέος, όπως είπε, είναι «διαφορετική». Εμφανίστηκε παρά ταύτα αισιόδοξος για την εκταμίευση της επόμενης δόσης του προγράμματος, λέγοντας πως οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα ανάψουν το πράσινο φως.
ΠΗΓΗ
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...