Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Πριν πεις πως η δουλειά σου είναι δύσκολη, τσέκαρε αυτό το επάγγελμαΌποιος σιχαίνεται τη δουλειά του και το βρίσκει βαρύ να σηκώνεται κάθε πρωί από το κρεβάτι θα νιώσει εμφανώς καλύτερα για την επαγγελματική του πορεία, μιας και δεν κάνει την απολύτως χειρότερη δουλειά του κόσμου!
Αυτό ακριβώς κάνει ο καθαριστής υπονόμων στη δημοτική υπηρεσία της Ντάκα, πρωτεύουσας του Μπαγκλαντές, βουτώντας καθημερινά στα περιττώματα για να ξεφράζει τους αγωγούς.

mvsdfsgsgrgsrfsegdse1
Ο αφανής ήρωας της καθημερινότητας ρισκάρει ανιδιοτελώς τα πάντα για να διασφαλίσει ότι το αποχετευτικό σύστημα της πόλης θα συνεχίσει να λειτουργεί ρολόι.
mvsdfsgsgrgsrfsegdse2
Εξοπλισμένος με ένα μακρύ ξύλο, ο φουκαράς δεν έχει καν μάσκα για να προστατεύει στόμα, μύτη και μάτια από τις ακαθαρσίες στις οποίες τσαλαβουτά καθημερινά. Κι ούτε γάντια διαθέτει φυσικά η υπηρεσία!
mvsdfsgsgrgsrfsegdse3
Και μιλάμε για την Ντάκα, μια πόλη με 14 εκατ. πληθυσμό…
mvsdfsgsgrgsrfsegdse4
Η δουλειά λογίζεται μάλιστα ιδιαιτέρως επικίνδυνη και εργατικά ατυχήματα συμβαίνουν συχνά. Ακόμα και απώλειες ζωών έχουν σημειωθεί στη συγκεκριμένη υπηρεσία, αν και οι συνθήκες εργασίας δεν φαίνεται να βελτιώνονται για τους υπαλλήλους.
mvsdfsgsgrgsrfsegdse5
Αν αυτή δεν είναι η χειρότερη δουλειά του κόσμου, τότε ποια είναι;
mvsdfsgsgrgsrfsegdse6 mvsdfsgsgrgsrfsegdse7 mvsdfsgsgrgsrfsegdse8

newsbeast.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...