Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ για όλους μας: Σε κίνδυνο τα παιδιά


Ξυπνήστε πριν να είναι αργά!

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας!

Δείχνει ένα 14χρονο κορίτσι να υποχρεώνεται σε γάμο με έναν άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό του!!!

«Ναι» απαντά το 14χρονο κορίτσι όταν ο Ιμάμης της ξεκαθαρίζει ότι μια από τις υποχρεώσεις της είναι να υπακούει τον σύζυγό της, ο οποίος νωρίτερα είχε πληρώσει την οικογένειά της με ένα χρυσό περιδέραιο αξίας 1.500 δολαρίων.

Όπως αναφέρεται, οι σκηνές φέρεται να έχουν καταγραφεί στην πίσω πλευρά ενός τζαμιού στην Μελβούρνη.

Το μικρό κοριτσάκι κάθεται αμίλητο, την ώρα που ο μελλοντικός σύζυγός της υπογράφει τα επίσημα χαρτιά που του δίνει ο 62χρονος Ιμάμης, με φόντο την σημαία της Αυστραλίας.

Ο Ιμπραήμ Όμερντιτς, ιμάμης στην Αυστραλία, κατηγορείται γιατί ανάγκασε σε γάμο ανήλικο παιδί.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Αυστραλίας, οι Αρχές της χώρας έλαβαν 60 αναφορές για παράνομους γάμους στους οποίους εμπλέκονται 57 παιδιά στο διάστημα από τον Δεκέμβριο του 2014 έως το τέλος του φετινού Ιανουαρίου.

Τα 23 από αυτά ήταν κάτω των 16 ετών ενώ μας αφήνει άναυδους το γεγονός πως σε τέσσερις περιπτώσεις οι «νύφες» ήταν κάτω των 10 ετών.

Αυτά θα ζήσουμε και στην Ελλάδα, τώρα που ετοιμάζεται το τέμενος και ήδη έχει ανοίξει η όρεξη των μουσουλμάνων για ακόμα περισσότερες παρεμβάσεις έως και επιβολή ισλαμικών εθίμων, τα οποία δεν παραβιάζουν μόνο το κρατικό δίκαιο αλλά και τους άγραφους νόμους των Ελλήνων;

Δείτε και τα σχόλια δικά σας!

el.gr
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...