Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ;


Της Μαίρης Καρά

Εμείς οι εντός των πυλών Έλληνες αν αναγνωρίζαμε το χρέος μας στους προγόνους μας… θα το αποδεικνύαμε με ΤΟΛΜΗ στις εχθρικές απειλές της Εθνικής μας Κυριαρχίας. Μα δεν ιεραρχήσαμε σωστά τα πατριωτικά καθήκοντά μας κι αφεθήκαμε ανίσχυροι σε μετατροπή μας σε ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ μιας παγκόσμιας παράνοιας, επειδή ξεχάσαμε τις ΑΡΕΤΕΣ ΜΑΣ!..

Στην Ελλάδα ποτέ δεν υπήρξε κομματικός μηχανισμός και κυβέρνηση, που να λειτούργησε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και του λαού. Οι ηγέτες και τα κόμματα όλα ξενόφερτα ήταν και είναι, προσαρμοσμένα στα διεθνή πρότυπα, με σκοπό να τα επιβάλλουν και στους πολίτες. Ούτε μεγαλείο είχαν, ούτε στελέχη που να ασπάζονται το ελληνικό μοντέλοΑΝΤΙΛΗΨΗΣ.
Επιλέγαμε κυβερνήτες που ήταν κλώνοι άλλων Κρατών. Οι κατευθύνσεις που δίναμε στα παιδιά μας ήταν κλωνοποιημένες των άλλων γονιών εκτός συνόρων. Οι ΑΞΙΕΣ της ζωής μας και η αντίληψή μας για τον κόσμο και τον άνθρωπο ήταν καρμπόν με τις αντιλήψεις ενός παγκόσμιου συστήματος. Επειδή δεν υποστηρίξαμε την ιδιαίτερη ελληνική ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!
Απωλέσαμε πλέον την κοινή μας αντίληψη μιας ΕΘΝΙΚΗΣ ταυτότητας, με πατριωτικά κίνητρα προς μίμηση. Δεν διαθέτουμε επαρκή δυναμική στήριξης της ελληνικότητάς μας που έχει ατονήσει. Εκλέγουμε ανάλογους της αντίληψής μας πολιτικούς, που μας εξουσιάζουν και με ανθελληνικές πολιτικές μας εξωθούν να προδώσουμε τις πατριωτικές μας ΑΡΧΕΣ.
Ο συμβιβασμένος πολίτης αρκείται στα ψίχουλα που του πετούν, χωρίς καμία διάθεση να αλλάξει τη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ του. Περιφέρει το σαρκίο του χωρίς νόημα ανάμεσα στους ομοίους του και γίνεται το επόμενο νούμερο. Έγινε κακέκτυπο αντίγραφο άλλων λαών, που θεωρεί εξελιγμένους. Άθελα του θα γίνει εν δυνάμει υπάκουος υπηρέτης και σιωπηλός συνένοχος στους αλλότριους εξουσιαστές μας, μόνο για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ.
Καμαρώνει όμως "εμείς είμαστε Έλληνες ρε"… αλλά φοβάται μήπως καταλήξει πεινασμένος και ζητιάνος και αποθηκεύει τρόφιμα προληπτικά. Γι' αυτό επιτρέπει στα παιδιά του να στρέφονται σε χώρες του εξωτερικού για επαγγελματική αποκατάσταση, παραβλέποντας τον παγκόσμιο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.
Ο μέσος Έλληνας δεν είναι με ένα βιβλίο στο χέρι, να μελετάει Αρχαίους Φιλόσοφους, ούτε φοράει την φουστανέλα του Κολοκοτρώνη, ούτε προτίθεται να πολεμήσει ξανά στα βουνά της Πίνδου με κρυοπαγήματα στα πόδια. Στην ψυχή του έχει εγκατασταθεί αμετάκλητα ο φόβος, που του ενστάλαξαν οι αυτόκλητοι δανειστές μας με την ψεύτικη οικονομική ΚΡΙΣΗ.
Αδιαφορεί για την Ιστορία του, για το μέλλον της πατρίδας του και για τα ξεχωριστά προνόμια της Φυλής. Οι προτιμήσεις του υποκινούνται απ' τον φόβο της τρομοκρατίας, που με δόλο εξαπολύουν οι εχθροί μας, για να τον αποδυναμώσουν και να του αφαιρέσουν κάθε δυνατότητα Αφύπνισης και Αντίδρασης στην επερχόμενη υπόταξή του στην παγκόσμια ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Ο "εξελιγμένος" και μοντέρνος σημερινός ελληναράς είναι φιλάνθρωπος για τους λαθραίους εισβολείς στην πατρίδα του, γιατί δεν θα' θελε να βρεθεί κι αυτός στην θέση τους. Φοβάται όμως πως με τα ανοικτά σύνορα, θα εισβάλλουν και εχθροί που θα τον κατασπαράξουν. Επειδή δεν πάλλεται το ΕΙΝΑΙ του από το ελληνικό D.N.A. που θα ήταν το μόνο ανίκητο ΟΠΛΟ ΤΟΥ.
Ο ξενομανής Έλληνας παίζει με τάμπλετ, ντύνεται με ξένες φίρμες, κυνηγάει μια πρόσληψη σε έναν πολυεθνικό κολοσσό και προσκυνάει βουλευτές για διορισμό, για να εξασφαλίσει χρήμα, για να αγοράσει κι άλλα καταναλωτικά σκουπίδια, κυριαρχικές ανάγκες της νεοεποχίτικης κοσμοαντίληψής του, κεντρικής ΙΔΕΑΣ της ασήμαντης και κούφιας ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.
Ο δουλοπρεπής ραγιάς ξημεροβραδιάζεται μανιωδώς στο χαζοκούτι, για να μην του ξεφύγει καμιά τούρκικη ατάκα και θεωρηθεί ντεμοντέ απ' το ίδιο συνάφι του… παρα-μορφώνεται με τις φανταχτερές κατακτήσεις των τηλε-αστέρων, μιμούμενος την εμφάνισή τους και ζηλεύοντας την επιτυχημένη καριέρα που έστησαν οι διεθνιστές σε πρόθυμα να διαφθαρούν ΕΙΔΩΛΑ.
Άρα όσοι δεν αντιδρούν δεν είναι γνήσιοι Έλληνες, αλλά κλώνοι του δυτικού μοντέλου ζωής κι εγκλωβισμένοι στα ίδια αδιέξοδα με τους κατακτητές τους. Κι όλος ο ανήθικος πόλεμος ποντάρει στο να μην αποκτήσουν συνείδηση του τρόπου, με τον οποίο θα γκρέμιζαν αυτό το μοντέλο σε 24 ώρες. Ενώ οι λίγοι έστω εναπομείναντες σκεφτόμενοι Έλληνες δεν φοβούνται να διεκδικήσουν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, γιατί μέσα τους κρύβουν μια ιερή τρέλα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κι ένα ανυπότακτο ΠΝΕΥΜΑ.
Κι αν με πείσμα και πάνω από ατομικούς φόβους έβαζαν τα συλλογικά τους όπλα, θα έφερναν ανάποδα το ντουνιά, όπως απέδειξε η Ιστορία. Αυτοί τιμούν τους ΙΕΡΟΥΣ δεσμούς με τις ρίζες της Φυλής τους, που ενεργοποιούνται αυτόματα όταν εμφανίζεται ένας κίνδυνος. Τότε ενισχύονται απ' το πατριωτικό φίλτρο και ξεπετάγεται από μέσα τους το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
Αυτά τα ξεχωριστά γνωρίσματα και τους δεσμούς του Ελληνικού Έθνους έχουν μελετήσει οι μελλοντικοί δυνάστες και γνωρίζοντας τις κρυφές δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΑ, φροντίζουν αργά και σταθερά να διαφθείρουν. Κι επειδή η πλειοψηφία των κατοίκων του τόπου μας έχει ξεχάσει ποιοι είναι αυτοί οι δεσμοί και τι δύναμη έχουν, πολύ εύκολα το καταφέρνουν οι ΕΧΘΡΟΙ.
Είναι τυχαίο που οι απόδημοι Έλληνες στα πέρατα της γης ξεχωρίζουν και κάνουν θαύματα; Είναι τυχαίο που έχουν τέτοιους μηχανισμούς μέσα τους, ώστε να είναι όποτε κι όπου θελήσουν παγκόσμιοι πολίτες; Είναι τυχαίο πως ξεπερνούν τα εμπόδια και προσαρμόζονται άμεσα και στους πιο αφιλόξενους τόπους και διαπρέπουν ο καθένας στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ;
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και η παθητικότητα των εντός των τειχών Ελλήνων με την οποία δέχονται την εκμηδένισή τους. Μα δεν αντιδρούν γιατί ακόμα δεν έχουν βρει ένα ισχυρό Εθνικό κίνητρο, ένα κοινό ΟΡΑΜΑ που θα τους κινητοποιήσει, να το υλοποιήσουν και να το μεταδώσουν έξω απ' τα σύνορα. Ένα κοινό μήνυμα Ελευθερίας για όλη την ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
Οι κάτοικοι της Ελλάδας ζαλισμένοι απ' την οικονομική αφαίμαξη και ψεκασμένοι απ' την διεθνιστική προπαγάνδα φυτοζωούν ανάμεσα στην φθορά και αφθαρσία ανίσχυροι να αντιμετωπίσουν σθεναρά τις απειλητικές επιθέσεις. Μέσα στην μαυρίλα τους δεν ξεχωρίζουν ένα ΦΩΣ, ικανό να αφυπνίσει τα πατριωτικά τους αισθήματα, φέρνοντας την ΞΑΣΤΕΡΙΑ.
Οι πρόγονοί μας ΦΩΤΙΣΑΝ την Οικουμένη και σε κάθε γωνιά της υπάρχουν τα ίχνη τους. Έδωσαν ένα μήνυμα εντελώς διαφορετικό, απ' αυτό που δίνουμε εμείς στα παιδιά μας με την αδράνειά μας. Που δεν θυσιάζουμε την προσωπική μας ασφάλεια, για να αποτινάξουμε τον ΖΥΓΟ απ' το Έθνος μας. Που δεν δίνουμε το σύνθημα απεγκλωβισμού μας απ' την παγκόσμια φυλακή μας. Πώς θα ξημερώσει για μας η Λευτεριά, αν δεν ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΟΥΜΕ ενωμένοι σαν γνήσιοι ΕΛΛΗΝΕΣ;
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...