Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Για ποιο λόγο όσοι αποφασίζουν για την τύχη σου δεν έχουν παιδιά ;


Θα μου πεις δεν είναι όλοι … αλλά δεν σου κάνει εντύπωση ότι αυτοί που αποφασίζουν για την Ευρώπη έτυχε να μην είναι γονείς;

Δεν σου κάνει εντύπωση πιο πολύ όταν γνωρίζεις ότι όλοι επιλέγονται;

Δεν σου κάνει εντύπωση όταν βλέπεις τι αποφασίζει η νέα τάξη πραγμάτων;

Δεν σου κάνει εντύπωση όταν βλέπεις και ακούς κάθε μέρα τι θέλουν να κάνουν στις νέες γενιές ;

Μήπως θα ήταν πιο δύσκολο ο γονιός να πει το οκ στην εκπαίδευση των παιδιών του για το θέμα των γκέι; του διεμφυλισμου ;

Μήπως είναι άραγε σημάδι ότι οι ηγέτες είναι λίγο πολύ …bi ..λίγο πολύ ότι αρπάξει ο κώλος μας..αν δεν είναι απόλυτα γκέι καμουφλαρισμένοι; Και η παραπάνω φράση δεν είναι για να θίξω τις επιλογές κάποιου αυτό είναι απόλυτο δικαίωμα του καθένα μας !

Αλλα τόσο σημασία έχει τελικά τι κάνεις με το πουλί σου; …

Μάλλον έχει ..σε έναν κόσμο καταπιεσμενο από τον μεσαίωνα και από την πίστη για το θέμα του σεξ και την ευχαρίστηση στο σώμα μας …δαιμονοποιηθηκαν οι αισθήσεις …έγιναν απαγορευμένος καρπός η γενετήσιες μας ορμές … και ότι γίνετε απαγορευμένο προσκαλεί και κρυφές συνομοταξιες …κρυφές ομάδες…το μεταξύ κατεργαρεων !

Ακόμα και σήμερα οι γκουρού στον κόσμο σου λένε ΜΗ στον έρωτα … τι όμορφη παγίδα …μέσα στον κόσμο του Σκατοψυχη να πεις ΜΗ στο απλό …για να το κάνεις να έχει άλλη σημασία … ανώτερη από τον φυσικό έρωτα …να έχει ουσία ώστε να το χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις κρυφές ομάδες !

Πόσο τυφλοί είμαστε …ακόμα και όταν πιστεύουμε ότι είμαστε οι μόνοι που βλέπουμε !

Ο Θεός λέει η πίστη απαγορεύει τον έρωτα για απόλαυση… ..αλλά από την άλλη μας έστειλε καταραμένους στην γη από το λάθος της Εύας !..λες και δεν είναι ενέργεια ο έρωτας ..μια ενέργεια που αν λιμνάσει γίνεται ένα καταστροφικό όπλο !

Πως ένας καταπεσμένος ερωτικά πολιτισμός πιστεύουμε ότι μπορεί να μάθει να σέβεται την Ζωή;

Ποτέ δεν θα μάθει να αγαπα ο πολιτισμός μας όσο υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τον έρωτα αμαρτία !

Το μόνο που θα συνεχίσει να γίνετε είναι η ανακύκλωση του μίσους στο διαφορετικό…γιατί απλά αυτό βολεύει τον σκατοψυχη ..και όχι ότι αυτό είναι η αλήθεια του πνεύματος !

Για φανταστείτε έναν πλανήτη ελεύθερο στον έρωτα ; ….Σας τρομάζει εε… δεν τρομάζει εσάς αλλά τις ταμπέλες έλεγχου σας …

Αν ήμασταν πραγματικά ελεύθεροι στο χάρισμα του έρωτα σήμερα δεν θα υπήρχαν ομάδες και λόμπι που θέλουν να μάθουν στα παιδιά μας το διαφορετικό … που θέλουν να αποφασίσουν αυτοί πότε το παιδί είναι έτοιμο εγκεφαλικά και ψυχικά να μάθει για τον έρωτα …! Που θέλουν να προλάβουν να «ενοχλήσουν» την ψυχή του παιδιού με σκέψεις και νοήματα ..πριν αυτή αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να γνωρίζω τα πάντα μέσα σε μια στιγμή…γιατί για αυτό το πράγμα μιλάμε ότι είναι ο έρωτας !!!

Καταλαβαίνετε τι έχετε πετύχει όλοι σας , όλοι όσοι κρεμαστηκατε σε βιβλία και λόγους δήθεν ανωτέρων πνευματικά; …Καταφέρατε ..το απλό ..την ανάσα ..αυτό που δεν μπορει να γινει μαθημα ποτέ γιατί χάνει την ουσία του…να το κάνετε ένα μάθημα ύπνωσης και επιβολής στα παιδιά μας !

Καταφέρατε να κάνετε φαστ φουντ την σύλληψη του έρωτα μέσα από την παιδική ψυχή !

Έχει ανάγκη νομίζετε το παιδί που έχει γεννηθεί στρειτ να ξέρει ότι μπορεί να επιλέξει; ..η έχει ανάγκη το παιδί που έχει γεννηθεί ομοφυλόφιλο να του πουν ότι καλά έκανε; …Αν η φύση τους είναι αυτή τέλος … για ποιο λόγο τους αφήσαμε να γίνουν «εκπαιδευτές» του έρωτα στα παιδιά μας ;

Πάρτε τώρα στο σβέρκο τους Σατανιστές και τις κρυφές ομάδες που θεριεψαν στον πλανήτη γη να σας κυβερνούν … !!

Πως πέτυχαν μεγάλε αυτές οι ομάδες γνωρίζεις; … Κάνοντας όργια … αφήνοντας την σεξουαλική ενέργεια στον άνθρωπο ελεύθερη …ενώ εσύ μου το έπαιζες και μου το παίζεις ..όχι μη δεν είναι ηθικό …..λες και η ηθική και η τιμιότητα έχει να κάνει με το αν θα απολαύσεις ένα η πέντε όμορφα σώματα ….Σοδομααα…λες τώρα το γνωρίζω….έτσι σου είπαν να λες στα βιβλία σου….και ξέρεις γιατί το έκαναν…; Γιατί οι γάτοι που τα έγραψαν δεν σε ήθελαν ποτέ να είσαι ελεύθερος και ποτέ να είσαι υγιείς … και σωματικά και ψυχικά..αλλά να είσαι πάντα Σκλάβος , άρρωστος κακόμοιρης …με την ενέργεια σου ενέχυρο στο σύστημα που σε έχει για κοπάδι !

Πριν βιαστείτε να κρίνετε τα λόγια μου και να τους φορέσετε όσες ταμπέλες σας έδωσαν άλλοι και όχι μόνοι σας δημιουργήσατε κάντε μια έρευνα για το τι κάνει σήμερα στον άνθρωπο η καταπιεσμένη σεξουαλική ενέργεια … σκεφθείτε καθαρά και δείτε ποιον δεν συμφέρει να είσαι απόλυτα απελευθερωμενος με την φυσική σου επιλογή ….σκεφθείτε για ποιο λόγο κάνεις κάπου κακό αν η φυση σου επιλεξει να εχει έναν , δυο ,τρεις εραστές ..όταν η ίδια φύση σε όλες της μορφές της το κάνει …σκεφθείτε ψάξτε και ερευνήστε ξεκολλώντας από την «μαγεία» που σας έχουν κάνει …!

Προσωπικά αν καταπιεζόμουν σεξουαλικά και γνώριζα ότι έχοντας πολλές ερωμένες θα γλίτωνα τον εαυτό μου από ανίατη ασθένεια δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το κάνω…. και σαν πονηρός θα ρωτήσεις ..και αν το έκανε η γυναίκα σου ;…Αν γνώριζα ότι καταπιεζόταν και με την καταπίεση θα επερχόταν η ασθένεια … τότε θα βοηθούσα να βρει και άλλους εραστές … Και αν δεν το πιάνεις τότε η δεν με καταλαβαίνεις η δεν έχεις μάθει να αγαπάς !!

Ερευνήστε τι σας έχουν κρύψει από το θέμα της απελευθέρωσης σας σεξουαλικά-ενεργειακά …και όταν πιάσετε την παγίδα …δειτε με άλλο μάτι ..πως και ποιοι μας διοικούν … !

Κανένας αληθινός Θεός δεν ασχολείται με τον έρωτα σου …αλλιώς δεν θα σου έδινε την δυνατότητα να νιώθεις όμορφα με αυτό…κανένας Θεός δεν φοβάται μήπως πετάξεις το θεϊκό σπινθήρα – σπέρμα σου αλλιώς δεν θα υπήρχε η εννοια πανσπερμία σε όλο το σύμπαν… Τα σύμπαντα έτσι κατακτήθηκαν … και ναι το να απολαμβάνεις την Ζωή και τον έρωτα με την ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ και την συμφωνία όσων είναι ερωτευμένοι μαζί σου δεν είναι αμαρτία αλλά η απόλυτη υγεία !

Τώρα μην εξηγήσω ότι είναι επιλογή τα πάντα … ότι ο αληθινός έρωτας είναι μόνο με έναν … οτι ναι μωρέ μπορεί να νομίζεις ότι ερωτεύτηκες δυο αλλά στην αλήθεια μόνο τον-την ένα-μια ήθελες…. δεν νομίζω ότι μιλάω σε παιδιά …. Τα λέω γιατί γνωρίζω ότι σήμερα υπάρχει ένα συνθλιπτικο ποσοστό ζευγαριών είτε παντρεμένων είτε όχι που είναι μαζί…λένε σ αγαπώ ..λένε είμαι ερωτευμένος ..αλλά δεν έχουν ιδέα τι είναι αυτά τα συναισθήματα … Δεν φταίω εγώ αν την ανασφάλεια και το βόλεμα οι περισσότεροι την έχετε περάσει για Αγάπη !

Η περίπτωση να πάρεις τελείως λάθος όλα όσα προσπαθώ να σου δείξω είναι τεράστια …. μην ρίξεις σε μένα το φταίξιμο αλλά σε αυτούς που χιλιάδες χρόνια σπατάλησαν τόννους μελάνης και φαιάς ουσίας να σε πείσουν ότι το να απολαμβάνεις είναι αμαρτία !

Να κλείσω επειδή έχω κάνα δυο φίλους ερευνητές που έχουμε συζητήσει επί του θέματος …και έχω ακούσει τα διάφορα ..όπως το ότι όταν έχεις ερωτική επαφή με διαφόρους εραστές-ερωμενες την ίδια περίοδο κουβαλας μετά το κάρμα του … την Αύρα του κοκ….. ότι είναι εγωιστικό να πετάς το σπέρμα σου για απόλαυση και πρέπει να το κάνεις δύναμη να ανέλθει κοκ…..

Παιδιά υπάρχουν γκουρού που λένε και ξαναλένε γράφουν βιβλία , γράφουν ιστορίες ..και εμείς τα διαβάζουμε ..τα μελετάμε … νομίζοντας ότι πλησιάζουμε την αλήθεια…καταρχάς την όποια αλήθεια μαθαίνουμε εμείς από «αρχαία» βιβλία ..κάποιο σύστημα πριν τα διαβάσουμε τα δημιούργησε η τα άφησε να έρθουν σε εμάς …αρα ξαναλέω σε όλους σκεφθείτε σε ποιου τον κόσμο ζείτε !

Όσο στο ότι κουβαλας διάφορα..εδώ η επιστήμη απόδειξε οτι πηγαίνοντας με μια γυναίκα πας με όλους τους εραστές που είχε πριν…συλλαμβάνοντας μια γυναίκα χρησιμοποιεί το dna όλων των εραστών της στο παρελθόν…το πιο πολύ από το μπαμπά μεν…αλλά διαλέγει και ότι καλύτερο έχει η αποθήκη της !!!!!!!!!!!

Στο θέμα του να μην πετάς το σπέρμα γιατί ειναι εγωιστικό και δεν παίρνεις την δύναμη που χρειάζεσαι να αφυπνίσεις την Κουνταλινη…να θυμίσω ότι υπάρχουν και γκουρού που βάζουν στον κώλο τους ασημένιες βελόνες για να αφυπνίσουν την Κουνταλινη…η οποία και με το που αφυπνιστεί σου δίνει μια ενορατική υπερβατική ματιά …αλλά που;… .Πάλι μέσα σε ότι σου δόθηκε σαν data στον εγκέφαλο σου ..δηλαδή πάλι μέσα από το ψέμα της σκέψης που σου φυτεύτηκε με το που ήρθες από το απολυτo τίποτα στο εδώ «Φως»… Ήρθαμε από το απόλυτο σκοτάδι – τίποτα -ανυπαρξία στο κοσμικό αυγό με το «Φως» για να ξαναφυγουμε στο απόλυτο σκοτάδι -τίποτα-ανυπαρξία αρα που ειναι η φύση μας; ..στο τίποτα… στην επίγνωση μακαριότητα … το εδώ είναι του Μαύρου λέμε και είναι παγίδα τα πάντα ..ακόμα και αυτά που σας έγραψα !

Το θέμα είναι τεράστιο προσπάθησα να βάλω όσα περισσότερα μπορούσα … ερωτήσεις η διάθεση να αναπτυχθεί παραπάνω στα σχόλια ..!

Παρεπιπτοντως η Ελλάδα έχει πρόβλημα τεράστιο υπογεννητικότητας , το κλάσμα που μετρά την εξέλιξη του έθνους μας λέει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται πια να το γυρίσουμε το παιχνίδι και ότι σε 80 χρόνια η ελληνική φυλή θα έχει χαθεί…. Πιο απλά λόγια ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!


Stranger…katohika.gr 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...