Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Η Αμφίπολη και ο Μέγας Αλέξανδρος δείχνουν σήμερα τους ηλίθιους και τους ανθέλληνες .


Παγκόσμιο σεισμό – για να θυμηθούμε το 2014 – θα προκαλούσε η ανακάλυψη ότι στο Λόφο Καστά ( Αμφίπολη ) είναι θαμμένος ο Μέγας Αλέξανδρος .

Τι έγινε από τότε και που καταλήξαμε ;

Οι μεν δεν άφησαν τους δε , να πιστωθούν πολιτικά το γεγονός ;

Έχει σχέση η διαμάχη για το όνομα «Μακεδονία» μεταξύ Ελλάδας – Σκοπίων με τις ανασκαφές στην Αμφίπολη και την ταφόπλακα που ¨έπεσε απότομα ¨;

Από τη στιγμή που το κράτος των Σκοπίων διακήρυξε την ανεξαρτησία του, ο Μέγας Αλέξανδρος κυριάρχησε στη διαφωνία με την Ελλάδα.

Μήπως κάποιοι προχώρησαν στην κατασκευή του κρατιδίου των Σκοπίων και για να ¨εξαφανίσουν ¨ την ελληνική ιστορία ;

Βρέθηκαν μήπως ανεκτίμητης αξίας θησαυροί εκεί στον Τύμβο Καστά και «κατασπαράχτηκαν από τα κοράκια » ;

Σε άλλες χώρες θα αποτελούσε Εθνικό Έμβλημα , θα ένωνε τις πολιτικές δυνάμεις και θα ήταν τεράστια πηγή εσόδων, αλλά είπαμε, στην Ελλάδα ποιοι τελικά κυριαρχούν.

Μια πληροφορία ( που δεν έχουμε διασταυρώσει ) θέλει την Αιγυπτιακή Κυβέρνηση να παρεμβαίνει προκειμένου να ¨χαθεί το θέμα ¨ … είναι αλήθεια ; κι αν ναι γιατί;

Εδώ η ηθική ευθύνη πέφτει σε μεγάλο βαθμό και σε πολλά ΜΜΕ και δει τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας που , «έκλεισαν απότομα το θέμα » … έτσι άραγε λειτουργούν ;

Ένα τόσο σημαντικό εγχείρημα (ανασκαφή με σημαντικά ευρήματα γύρω από τον Μέγα Αλέξανδρο) , δεν μπόρεσε να ¨αυτοχρηματοδοτηθεί ¨ ώστε να έχουμε μια αδιάσπαστη συνέχεια και να κερδίζει η Ελλάδα της μιζέριας από την προβολή αυτή τους θέματος στα Τουριστικά πλαίσια.

( Αναζητήστε στο διαδίκτυο έρευνά μας τον Νοέμβριο του 2014 με θέμα «Κι όμως, βρέθηκε ο Πρώτος Τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου» και «Αμφίπολη : Ασύλητο ημιτελές Μαυσωλείο και για τον Μέγα Αλέξανδρο»). Η έρευνα είναι ακατάλληλη για καρδιακούς , εκτός εάν είναι ανθέλληνες οπότε … δεν κινδυνεύουν.

Η επανεκκίνηση λοιπόν των ανασκαφών στην Αμφίπολη και η έναρξη αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την περιοχή προκειμένου να καταστεί πολιτισμικός φάρος παγκόσμιας «φωταγώγησης » απαιτείται , ηθικά , ιστορικά , κοινωνικά και πολιτισμικά .

Όσο δεν γίνεται δείχνουμε :

Ηλιθιότητα , αφού στερούμε έσοδα από τον Τουρισμό μας …. γενικά

Ιεροσυλία , αφού κρύβουμε από την κοινή γνώμη την εκπληκτική συνέχεια της ¨υπόθεσης ¨ και την πραγματική διάσταση της αλήθειας για το τι κρύβει τελικά ο Λόφος Καστά . Ειδικά μετά την ανακάλυψη – πρόσφατα – ψευδότοιχων κάτω από τις σφίγγες και «ειδικές «κρύπτες» με άγνωστα μέσα ευρήματα.

Προδοσία , σε βάρος της ελληνικής ιστορίας και του ελληνικού πνεύματος .

Ανικανότητα , αφού δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το θέμα στην βάση μιας σταθερής συνέχειας , να οργανώσουμε την δραστηριότητα στην περιοχή και να διαμορφώσουμε τον περιβάλλοντα χώρο όπως αρμόζει . ( τοποθετήστε το Λέοντα της Αμφίπολης στην Κορυφή του Τύμβου Καστά )

Μα το χειρότερο , πολιτική και κοινωνική ανηθικότητα , αφού παραβιάζετε την Ελληνική συνείδηση και τις υποδείξεις της με την απραξία σας και την αναισθησία σας .

Η πολιτισμική αυτή υπερ-δύναμη που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ , δεν θα σας το συγχωρέσει ΠΟΤΕ !!

….συνεχίζεται !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com


triklopodia 
Blog Widget by LinkWithin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...